Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μεθυσμένος οδηγούσε στο κέντρο του Βόλου
Μεθυσμένος οδηγούσε στο κέντρο του Βόλου

Μεθυσμένος οδηγούσε στο κέντρο του Βόλου

Μεθυσμένος οδηγούσε χθες το βράδυ στο κέντρο του  53χρονος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας .
Ο 53χρονος  εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση στο αίμα το 1,56mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,73mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Επίσης από αστυνομικούς του Αλμυρού συνελήφθη 59χρονος χθες το βράδυ, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο, στερούμενος άδειας ικανότητας ς.
με ναρκωτικά χάπια
ια κατοχή ναρκωτικών χαπιών και παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών, συνελήφθη 37χρονος χθες το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Στην κατοχή του 37χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 40 ναρκωτικά χάπια και δύο αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με άγνωστου τύπου σκόνη, πιθανώς ηρωίνης βάρους 0,8 γρ. και 0,34 γρ. αντίστοιχα.
Ένας 14χρονος συνελήφθη χθες το βράδυ στη Ν.Ιωνία, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Ο 14χρονος είχε διαφύγει χθες το απόγευμα από το και λίγες ώρες μετά εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς στη Ν.Ιωνία, πέριξ κι επέστρεψε στο Ίδρυμα.
Τέλος από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 29χρονος Πακιστανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης, ενώ   συνελήφθη και 26χρονος Αλβανός από αστυνομικούς του Ρ.Φεραίου.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση