Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο
Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο

Μεθυσμένος οδηγός προκάλεσε τροχαίο

 

Ένας  59χρονος Βολιώτης  συνελήφθη στις 16:00 της 28/10/2022,  συνεπεία υ ατυχήματος υλικών ζημιών από το οποίο προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του, μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος.

Όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο ς με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρισκόταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,89 mg/lt εκπνεόμενου αέρα κατά την α' μέτρηση και 0,91 mg/lt κατά την α' μέτρηση η οποία έγινε μετά την παρέλευση 25 λεπτών, κατά παράβαση του υ 42 του Ν. 2696/99 «ΚΟΚ» και υ 290Α του Π.Κ. Ενεργείται προανάκριση.

Εξιχνίαση κλοπής – σχηματισμός δικογραφίας  

Από την εξιχνιάστηκε και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος Βολιώτη.

Ειδικότερα, την 21/22-10-2022 στο Βόλο, ο δράστης διέρρηξε την κεντρική είσοδο μηχανουργείου και αφαίρεσε από το εσωτερικό διάφορα αντικείμενα, όπως αλυσοπρίονα, χορτοκοπτικό μηχάνημα, εργαλεία κ.ά.

Συνελήφθη για ηχορύπανση 

Mία 60χρονη Βολιώτισσα συνελήφθη στις   23.55 της 28/10/2022,  από αστυνομικούς του Βόλου να λειτουργεί ως ιδιοκτήτρια «ΤΑΒΕΡΝΑ» στο Βόλο, στερούμενη δημόσιας ς μουσικής και βεβαίωσης πληρωμής από την Ε.Υ.Ε.Δ. σε συνάρτηση με τη στέρηση μουσικών οργάνων και να αναπαράγει με ενισχυτή και ηχεία μέσω ζωντανής ορχήστρας αποτελούμενη από τρία άτομα,  μουσική για τους πελάτες του καταστήματος.

Σε διενεργηθείσα ηχομέτρηση με ειδικό ηχόμετρο στο κέντρο του καταστήματος, διαπιστώθηκε η μέγιστη επαναλαμβανόμενη ηχοστάθμη να είναι ογδόντα δύο (82) db αντί της μέγιστης επιτρεπόμενης ηχοστάθμης των ογδόντα (80) db, υπερβαίνοντας το επιτρεπόμενο όριο κατά δύο (2) db.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση