Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μεθυσμένος ηλικιωμένος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο στη Σκιάθο
Μεθυσμένος ηλικιωμένος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο  στη Σκιάθο

Μεθυσμένος ηλικιωμένος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο στη Σκιάθο

Μεθυσμένος 79χρονος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο υλικών ζημιών  στη Σκιάθο και συνελήφθη σήμερα από του Α.Τ. του νησιού.

Ο 79χρονος κατελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από τροχαίο υλικών ζημιών, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα, υπό την , καθώς σε αλκο που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο του 0,38mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,31 mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, συνελήφθη 24χρονος να οδηγεί στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.ου συνελήφθη 25χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ταυτοποίηση δύο ατόμων για απάτη 

Σχετικά με το σχηματισμό ς από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας σε βάρος ενός ατόμου για το αδίκημα της απάτης κατ' εξακολούθηση, ανακοινώνεται ότι μετά από περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα δράστες, οι οποίοι συνέδραμαν τον προαναφερόμενο, στην τέλεση των αξιόποινων πράξεων, σε βάρος των πέντε ατόμων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο αρχικά εξακριβωθείς δράστης, χωρίς τη συνδρομή των δύο ταυτοποιηθέντων συνεργών του, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ενεργώντας με όμοιο τρόπο, και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της επένδυσης χρημάτων σε αγοραπωλησίες συναλλαγμάτων, έπεισε ένα ακόμη άτομο να του παραδώσει τμηματικά σε μετρητά, το χρηματικό ποσό των (178.000) .

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση