Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μεθυσμένος ηλικιωμένος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο στη Σκιάθο
Μεθυσμένος ηλικιωμένος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο  στη Σκιάθο

Μεθυσμένος ηλικιωμένος Άγγλος προκάλεσε τροχαίο στη Σκιάθο

Μεθυσμένος Άγγλος προκάλεσε τροχίο υλικών ζημιών  στη Σκιάθο κι συνελήφθη σήμερα από του Α.Τ. του νησιού.

Ο κατελήφθη από τους αστυνομικούς μετά από τροχαίο υλικών ζημιών, να οδηγεί Ι.Χ.Ε. όχημα, υπό την επήρεια μέθης, καθώς σε που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση στο αίμα του 0,38mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,31 mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Επίσης, από αστυνομικούς του , συνελήφθη 24χρονος να οδηγεί δίκυκλο στερούμενος ς ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου συνελήφθη 25χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Ταυτοποίηση δύο ατόμων για απάτη 

Σχετικά με το σχηματισμό δικογραφίας από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σε βάρος ενός ατόμου για το αδίκημα της απάτης κατ' εξακολούθηση, ανακοινώνεται ότι μετά από περαιτέρω έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου ταυτοποιήθηκαν δύο ακόμα δράστες, οι οποίοι συνέδραμαν τον προαναφερόμενο, στην τέλεση των αξιόποινων πράξεων, σε βάρος των πέντε ατόμων.

Επιπλέον, όπως προέκυψε, ο αρχικά εξακριβωθείς δράστης, χωρίς τη συνδρομή των δύο ταυτοποιηθέντων συνεργών του, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, ενεργώντας με όμοιο τρόπο, και συγκεκριμένα με το πρόσχημα της επένδυσης χρημάτων σε αγοραπωλησίες συναλλαγμάτων, έπεισε ένα ακόμη άτομο να του παραδώσει τμηματικά σε μετρητά, το χρηματικό των (178.000) ευρώ.

Το προανακριτικό έργο διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση