Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Mεθυσμένος δικυκλιστής προσέκρουσε σε Ι.Χ. και ποδήλατο
Mεθυσμένος δικυκλιστής προσέκρουσε  σε Ι.Χ. και ποδήλατο

Mεθυσμένος δικυκλιστής προσέκρουσε σε Ι.Χ. και ποδήλατο

Τροχαίο υλικών ζημιών  προκάλεσε χθες το απόγευμα 22χρονος στο Βόλο, ο οποίος ήταν υπό την επήρεια ς και συνελήφθη από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Ο 22χρονος  προσέκρουσε σε σταθμευμένο Ε. και ποδήλατο, ενώ σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε να οδηγεί, υπό την επήρεια ς, καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 1,08mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,76mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.

Συνελήφθη  αλλοδαπή στον  Διεθνή Αερολιμένα έας Αγχιάλου

Συνελήφθη, προχθές (17-10-2020) το πρωί στο Διεθνή Αερολιμένα της έας Αγχιάλου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αλμυρού, μία 27χρονη από την Γκάνα, η οποία επιχείρησε να εξέλθει από τη χώρα.

Η συλληφθείσα επιχείρησε να επιβιβαστεί σε πτήση με προορισμό το , επιδεικνύοντας κατά τη διάρκεια του διαβατηριακού ελέγχου πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, το οποίο κατασχέθηκε.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Οδηγούσε χωρίς δίπλωμα

Στερούμενος ς ικανότητας οδήγησης   συνελήφθη ένας 20χρονος οδηγός δίκυκλου οχήματος, χθες το μεσημέρι, επί της παραλιακής οδού Βόλου, από λιμενικούς του Λιμεναρχείου Βόλου.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου που διενεργεί την προανάκριση, επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση