Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μεθυσμένος Αλβανός οδηγός προκάλεσε τροχαίο
Μεθυσμένος Αλβανός οδηγός προκάλεσε τροχαίο

Μεθυσμένος Αλβανός οδηγός προκάλεσε τροχαίο

Αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας 47 ετών συνελήφθη κατά τις απογευματινές ώρες της 18/12/, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, , καθόσον, συνεπεία τροχαίου ατυχήματος υλικών ζημιών από το οποίο προέκυψε κοινός κίνδυνος σε ξένα πράγματα, κατελήφθη να οδηγεί ΙΧΕ, μολονότι δεν ήταν σε θέση να το πράξει με ασφάλεια εξαιτίας κατανάλωσης οινοπνεύματος.

Όπως διαπιστώθηκε σε έλεγχο ς με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρου, βρίσκονταν υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,31 mg/lt κατά την α' μέτρηση & 0,99 mg/lt κατά την β' μέτρηση, η οποία έγινε μετά την παρέλευση 19 λεπτών.

Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.

Συλλήψεις  στο Βόλο για παράβαση της ς περί παιγνίων 

Συνελήφθησαν, χθες (18-12-) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, -5-  άνδρες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της ς περί παιγνίων.

Στο πλαίσιο καταπολέμησης της διεξς παράνομων τυχερών παιγνίων, οι της προαναφερόμενης Υπηρεσίας διενήργησαν αιφνιδιαστικό έλεγχο σε αυτο παράπηγμα, κατά τον οποίο κατελήφθη ο ιδιοκτήτης του να διοργανώνει σε αυτοσχέδια στεφάνη το τυχερό παίγνιο «ζάρια», με τη συμμετοχή ως παίκτες των υπόλοιπων -4- συλληφθέντων.

Μέσα στην κατασχεθείσα αυτοσχέδια στεφάνη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -2- ζάρια και το χρηματικό ποσό των -590- , ενώ επιπλέον κατασχέθηκε από την κατοχή των δραστών το συνολικό χρηματικό ποσό των -3.650- .

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση