Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Μεθυσμένοι στο βολάν
Μεθυσμένοι στο βολάν

Μεθυσμένοι στο βολάν

Μεθυσμένοι οδηγούσαν δύο άντρες και συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου και Α.Τ. Σκιάθου αντίστοιχα.

Στο Βόλο συνελήφθη τα ξημερώματα 32χρονος να οδηγεί μεθυσμένος Ι.Χ.Ε, ενώ σε αλκοτέστ που του έγινε εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 2,75mg/dL και στην πρώτη μέτρηση και στη δεύτερη μέτρηση.

Επίσης, στη Σκιάθο, συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. ένας 64χρονος, καθώς σε αλκοτέστ που του έγινε εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 0,80mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,84mg/dLστη δεύτερη μέτρηση.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Εν τω μεταξύ, για στέρηση διπλώματος οδήγησης συνελήφθησαν τέσσερα άτομα από αστυνομικούς του Α.Τ.Β.Πηλίου και Α.Τ. Σκιάθου αντίστοιχα.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη μια 24χρονη, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου συνελήφθησαν τρεις Αλβανοί ηλικίας 35, 18 και 33 ετών .

Διέφυγαν από το Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

Ένας 18χρονος Αλβανός κι ένας 16χρονος Έλληνας, τρόφιμοι του Ιδρύματος Αγωγής Ανηλίκων Βόλου συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.

Οι δύο νεαροί διέφυγαν από το Ίδρυμα χθες το απόγευμα, παραβιάζοντας τους όρους διαμονής, αλλά συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς λίγες ώρες αργότερα.

Τέλος από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 33χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα χασίς βάρους 0,3γρ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Πανήγυρη της Μεταμορφώσεως στον Βόλο - https://t.co/k48UO6enOJ -

  • Κοινή επιστολή στο ΔΣ του ΓΕΩΤΕΕ  των γεωπόνων παραρτήματος Κ. Ελλάδος - https://t.co/sgJOLxJD2j -

  • Ολοκληρωμένη φυτοπροστασία στη βαμβακοκαλλιέργεια - https://t.co/ugK6rtxNL1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση