Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μετέτρεψαν καφενείο σε μπαρμπουτιέρα στα Φάρσαλα
Μετέτρεψαν καφενείο σε μπαρμπουτιέρα στα Φάρσαλα

Μετέτρεψαν καφενείο σε μπαρμπουτιέρα στα Φάρσαλα


Στο πλαίσιο στοχευμένων δράσεων της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας για την καταπολέμηση της διεξς παράνομων τυχερών παιγνίων, εντοπίστηκε σήμερα (20-10-) τις πρώτες πρωινές ώρες στα Φάρσαλα Λάρισας στο οποίο διεξαγόταν απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Συγκεκριμένα, συνελήφθη ένας 51χρονος, προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος, ιδιοκτησίας 80χρονου, διότι κατελήφθη να έχει διοργανώσει και παράλληλα να συμμετέχει σε ειδικά διαμορφωμένο τραπέζι, στην δι του τυχερού παιγνίου «ζάρια», έναντι στοιχηματισμού χρηματικών ποσών.

Κατά τον έλεγχο, συνελήφθησαν τέσσερα ακόμη άτομα, ηλικίας από 31 έως 53 ετών, τα οποία συμμετείχαν ως παίκτες στο απαγορευμένο τυχερό παίγνιο.

Από το χώρο του καταστήματος και την κατοχή των δραστών κατασχέθηκαν:
(7) ζεύγη ζαριών
(17) πλήρεις τράπουλες,
(2) τραπέζια, ειδικά διαμορφωμένα και επενδυμένα με τσόχα,
(3) κουτιά με πληθώρα μαρκών διαφορετικού χρωματισμού προς αντιστοίχιση χρηματικών στοιχημάτων κατάλληλα για την δι τυχερών χαρτοπαικτικών παιγνίων και
το χρηματικό των (575) .

Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε για παραβίαση της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος απουσίαζε κατά τον έλεγχο, αναζητείται για να συλληφθεί για το ίδιο αμα.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λάρισας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση