Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Μεταστεγάζεται το Α.Τ. Βόλου
Μεταστεγάζεται  το  Α.Τ. Βόλου

Μεταστεγάζεται το Α.Τ. Βόλου


Ξεκινούν άμεσα οι μεταστέγασης του , καθώς σήμερα αναρτήθηκε στη “Διαύγεια” η παροχής υπηρεσιών.
Αντικείμενο της ς είναι η παροχή εργασιών μεταφοράς του εξοπλισμού λόγω μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου Μαγνησίας, στην τελική τιμή των 5.952 συμπεριλαμομένου Φ.Π.Α. και νόμιμων κρατήσεων.

Οι ενέργειες του αναδόχου θα πρέπει να είναι πλήρεις και ολοκληρωτικές προκειμένου η εν λόγω Υπηρεσία να μεταφερθεί, τακτοποιηθεί και λειτουργήσει εντός ου προβλεπόμενου χρονικού ορίου.

Συγκεκριμένα ο ανάδοχος – πάροχος υπηρεσιών θα αποσυναρμολογήσει, θα συσκευάσει εντός κιβωτίου (αμπαλάρει), θα εγκιβωτίσει, θα κατεβάσει από το κτίριο, θα φορτώσει στο φορτηγό , θα μεταφέρει τα αντικείμενα, θα τα εκφορτώσει, θα τα ανεβάσει στο νέο κτίριο, θα τα τοποθετήσει στις θέσεις και σημεία που θα του υποδείξει ο αρμόδιος προς τούτο Αστυνομικός (Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ – Διοικητής του υπό κατάργηση Α.Τ. Ν. Ιωνίας Βόλου), θα τα συναρμολογήσει και οτιδήποτε άλλο ήθελε χρειαστεί προκειμένου η Υπηρεσία () να λειτουργήσει άμεσα και εύρυθμα.

Η τιμή θα παραμείνει σταθερή σε όλη τη διάρκεια της παρούσας σύμβασης και δεν υπόκειται σε καμία μεταβολή από οποιαδήποτε αιτία.

Οι θα παραδοθούν ολοκληρωτικά εντός πέντε ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

Σημειώνεται ότι ο του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, πρέπει να μεταφερθεί από το κτίριο της οδού 28ης Οκτωβρίου και να τακτοποιηθεί στο υπόγειο, στο ισόγειο και στον 2ο όροφο του κτιρίου του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση