Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Μεταστεγάζεται το Α.Τ. Βόλου
Μεταστεγάζεται  το  Α.Τ. Βόλου

Μεταστεγάζεται το Α.Τ. Βόλου


Ξεκινούν άμεσα οι εργασίες μεταστέγασης του Βόλου, καθώς σήμερα αναρτήθηκε στη “” η σύμβαση παροχής υπηρεσιών.
Αντικείμενο της σύμβασης είναι η παροχή εργασιών μεταφοράς του εξοπλισμού λόγω μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου Μαγνησίας, στην τελική τιμή των 5.952 συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. και νόμιμων κρατήσεων.

Οι ενέργειες του αναδόχου θα πρέπει να είναι πλήρεις και ολοκληρωτικές προκειμένου η εν λόγω Υπηρεσία να μεταφερθεί, τακτοποιηθεί και λειτουργήσει εντός ου προβλεπόμενου χρονικού ορίου.

Συγκεκριμένα ο ανάδοχος – πάροχος υπηρεσιών θα αποσυναρμολογήσει, θα συσκευάσει εντός κιβωτίου (αμπαλάρει), θα εγκιβωτίσει, θα κατεβάσει από το κτίριο, θα φορτώσει στο , θα μεταφέρει τα αντικείμενα, θα τα εκφορτώσει, θα τα ανεβάσει στο νέο κτίριο, θα τα τοποθετήσει στις θέσεις και σημεία που θα του υποδείξει ο αρμόδιος προς τούτο Αστυνομικός (Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αθανάσιος ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΣ – Διοικητής του υπό κατάργηση . Ιωνίας Βόλου), θα τα συναρμολογήσει και οτιδήποτε άλλο ήθελε χρειαστεί προκειμένου η Υπηρεσία () να λειτουργήσει άμεσα και εύρυθμα.

Η τιμή θα παραμείνει σταθερή σε όλη τη διάρκεια της παρούσας σύμβασης και δεν υπόκειται σε καμία μεταβολή από οποιαδήποτε αιτία.

Οι εργασίες θα παραδοθούν ολοκληρωτικά εντός πέντε ημερολογιακών ημερών από την επόμενη της υπογραφής της παρούσας σύμβασης.

Σημειώνεται ότι ο εξοπλισμός του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, πρέπει να μεταφερθεί από το κτίριο της οδού και να τακτοποιηθεί στο υπόγειο, στο και στον 2ο όροφο του κτιρίου του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Η ΠΠΜ απαιτεί μετρήσεις για #διοξίνες στο Βόλο και παύση της καύσης σκουπιδιών #διοξίνες - https://t.co/tt396b1rMI -

  • Στην εκδήλωση της Πανθεσσαλικής Στέγης για τον Παπαδιαμάντη η αντιπεριφερειάρχης ΠΕΜΣ - https://t.co/ZZTHlCiVge… -

  • Όμιλος δημοσιογραφίας στο πρότυπο Γυμνάσιο Βόλου #όμιλοςδημοσιογραφίας #πρότυποΓυμνάσιοΒόλου - https://t.co/2Sv5uZg1iA -

"Αλιεύοντας" την είδηση