Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Με ηλεκτρονικό τρόπο η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα
Με ηλεκτρονικό τρόπο η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα

Με ηλεκτρονικό τρόπο η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα

Με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνεται πλέον η ανανέωση ς για τα μοτοποδήλατα μέχρι 50 c.c. από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Όπως έγινε γνωστό, πλέον ο ενδιαφερόμενος θα εκτυπώνει την ταυτότητα ς – ηλεκτρονικό παράβολο.

Θα πληρώνει το ποσό της ταυτότητας ς είτε σε , είτε στα και στη συνέχεια θα καταθέτει τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο γραφείο του εκάστοτε Τμήματος Τροχαίας της περιοχής του.

Από την Αστυνομία, θα του δίνεται ένα έγγραφο προκειμένου να ετοιμαστεί η ανανέωση της ς και ο ίδιος ο δικαιούχος του μοτοποδηλάτου να μην έχει πρόβλημα και σε 10 ημέρες θα προσέρχεται στην υπηρεσία για να παραλάβει την ανανεωμένη άδεια.

α σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι που δεν γνώριζαν τον νέο τρόπο ανανέωσης της άδειας μοτοποδηλάτων τους, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρηθούν στο Τμήμα Τροχαίας , καθώς λόγω ηλεκτρονικής πλέον καταχώρησης των στοιχείων στο σύστημα του Υπουργείου παρατηρούνταν καθυστερήσεις.

Επισημαίνεται ότι το ύψος του κομίστρου που καταβάλλει ο ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου δεν έχει αλλάξει από πέρυσι, ωστόσο για να ανανεωθεί η άδεια του δικύκλου για το , θα πρέπει να έχει ανανεώσει την άδεια του δικύκλου για το 2015, διαφορετικά προβλέπεται επιβολή διοικητικού προστίμου.

Η προθεσμία για την ανανέωση των αδειών είναι όπως κάθε χρόνο, μέσα στους πρώτους τρεις μήνες κάθε έτους (Ιανουάριο – Μάρτιο).

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση