Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Με ηλεκτρονικό τρόπο η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα
Με ηλεκτρονικό τρόπο η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα

Με ηλεκτρονικό τρόπο η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα

Με ηλεκτρονικό τρόπο θα γίνεται πλέον η ανανέωση άδειας για τα μοτοποδήλατα μέχρι 50 .c. από τις Αστυνομικές Διευθύνσεις. Όπως έγινε γνωστό, πλέον ο ενδιαφερόμενος θα εκτυπώνει την ταυτότητα οφειλής – ηλεκτρονικό παράβολο.

Θα πληρώνει το ποσό της ταυτότητας οφειλής είτε σε τράπεζα, είτε στα και στη συνέχεια θα καταθέτει τα δικαιολογητικά στο αρμόδιο του εκάστοτε Τμήματος Τροχαίας της περιοχής του.

Από την Αστυνομία, θα του δίνεται ένα έγγραφο προκειμένου να ετοιμαστεί η ανανέωση της άδειας και ο ίδιος ο δικαιούχος του μοτοποδηλάτου να μην έχει πρόβλημα και σε 10 ημέρες θα προσέρχεται στην υπηρεσία για να παραλάβει την ανανεωμένη άδεια.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί ήταν οι που δεν γνώριζαν τον νέο τρόπο ανανέωσης της άδειας μοτοποδηλάτων τους, με να ταλαιπωρηθούν στο Τμήμα Τροχαίας , καθώς λόγω ηλεκτρονικής πλέον καταχώρησης των στοιχείων στο σύστημα του Υπουργείου παρατηρούνταν καθυστερήσεις.

Επισημαίνεται ότι το ύψος του κομίστρου που καταβάλλει ο ιδιοκτήτης του μοτοποδηλάτου δεν έχει αλλάξει από πέρυσι, ωστόσο για να ανανεωθεί η άδεια του δικύκλου για το , θα πρέπει να έχει ανανεώσει την άδεια του δικύκλου για το 2015, διαφορετικά προβλέπεται επιβολή διοικητικού προστίμου.

Η προθεσμία για την ανανέωση των αδειών είναι όπως κάθε χρόνο, μέσα στους πρώτους τρεις μήνες κάθε έτους (Ιανουάριο – Μάρτιο).

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Βέλικο Μπάτροβιτς #ΒέλικοΜπάτροβιτς - https://t.co/eFIwpdYA0r -

  • Κοινή δήλωση Ελλάδας – Ιορδανίας – Κύπρου: Στήριξη σε δίκαιη και βιώσιμη επίλυση του Κυπριακού… - https://t.co/piKALr7W3i -

  • #σχολεία: Με μοριακό ή rapid test η επιστροφή των ανεμβολίαστων εκπαιδευτικών #σχολεία - https://t.co/16PzGWDdU1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση