Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » “Λουκέτο” σε Λέσχη Φιλάθλων
“Λουκέτο” σε Λέσχη Φιλάθλων

“Λουκέτο” σε Λέσχη Φιλάθλων

“Λουκέτο” σε Λέσχη Φιλάθλων που λειτουργούσε χωρίς άδεια έβαλε η αστυνομία, ενώ συνελήφθη χθες το απόγευμα 31χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου για του όμου περί αθλητισμού.
Ο 31χρονος  λειτουργεί ως υπεύθυνος Λέσχη Φιλάθλων στο κέντρο της πόλης του Βόλου, στην οδό Ιωλκού, στερούμενος ειδικής άδειας λειτουργίας.
Επίσης, από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας κατελήφθη χθες το απόγευμα 52χρονη να επαιτεί, ενώ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη στον Αλμυρό 30χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
Οδηγούσαν μεθυσμένοι και  χωρίς δίπλωμα στο κέντρο του Βόλου
Επίσης, δύο άτομα συνελήφθησαν στις 2.30 τα ξημερώματα στο κέντρο του Βόλου από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου, καθώς κατελήφθησαν να οδηγούν υπό την επήρεια μέθης και στερούμενος ο ένας εκ των δύο οδηγών, δίπλωμα ς.
Αλβανός  που οδηγούσε στερούμενος άδειας ικανότητας ς και υπό την επήρεια μέθης,  καθώς σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε αλκοόλ στο αίμα του 0,95mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 0,88mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
Από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 46χρονος καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί Ε. όχημα και σε αλκοτέστ που υπεβλήθη, εντοπίστηκε αλκοόλ στο αίμα του 1,12mg/dL στην πρώτη μέτρηση και 1,54mg/dL στη δεύτερη μέτρηση.
"Αλιεύοντας" την είδηση