Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Λειτουργούσε παράνομα ραδιοφωνικό σταθμό
Λειτουργούσε παράνομα ραδιοφωνικό σταθμό

Λειτουργούσε παράνομα ραδιοφωνικό σταθμό

Λειτουργούσε ραδιοφωνικό σταθμό στο Βόλο 58χρονος και συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας για της ς περί ραδιοσταθμών.

Αστυ, με την συνεργασία ειδικού κλιμακίου της ς Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (Τ.Τ.) και την παρουσία εισαγγελέα μετέβησαν στο σπίτι του 58χρονου, όπου διαπίστωσαν ότι είχε εγκαταστήσει και λειτουργούσε παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό, κατά της αρμόδιας Αρχής.

Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν: μηχανήματα ήχου, κονσόλες, μίκτες, κεραίες, ενώ ο συλληφθείς με τη δικογραφία που θα σχηματιστεί σε βάρος του θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Καταδικαστική απόφαση

Καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 46χρονου ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης 18 μηνών για οδήγηση υπό την επήρεια οινοπνεύματος.

Οδηγούσαν χωρίς δίπλωμα

Εν τω μεταξύ, χωρίς δίπλωμα συνελήφθησαν να οδηγούν επτά άτομα. Στο πλαίσιο ελέγχων συνελήφθησαν εννιά δικυκλιστές: επτά από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, ένας από το Α.Τ. Σκιάθου κι ένας από το Α.Τ. Αλμυρού, καθώς εντοπίστηκαν να οδηγούν δίκυκλα, στερούμενοι άδειας ικανότητας οδήγησης.

Επίσης από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης αρκωτικών συνελήφθη 48χρονος καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 12 ναρκωτικά χάπια τα οποία κατείχε χωρίς ιατρική συνταγή.

Τέλος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη 29χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση