Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Ληστεία 19χρονου σε βάρος 37χρονης
Ληστεία 19χρονου σε βάρος 37χρονης

Ληστεία 19χρονου σε βάρος 37χρονης

Υπόθεση ληστείας σε βάρος 37χρονης εξιχνίασε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 19χρονου.

Ο δράστης στις 25 Ιουλίου είχε πλησιάσει την 37χρονη την ώρα που αποβιβάζονταν από το όχημά της και με την απειλή μαχαιριού την ανάγκασε να του παραδώσει την της η οποία περιείχε 1.500 ευρώ, δύο κινητά τηλέφωνα και προσωπικά αντικείμενα.

Τα στοιχεία του δράστη Μετά από προανάκριση εξακριβώθηκαν και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

Σύλληψη 28χρονης για κλοπές

Εν τω μεταξύ, για κλοπές συνελήφθη 28χρονη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Η συλληφθείσα το τελευταίο διάστημα διέρρηξε τέσσερα του Βόλου (, παντοπωλείο, οπωροπωλείο και καφενείο), από τα οποία αφαίρεσε 1.050 ευρώ συνολικά.

Η 28χρονη που έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές παραδέχτηκε τις πράξεις της και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Υπέπεσε μεθυσμένος σε τροχαίο

Επίσης, για πρόκληση τροχαίου και οδήγηση υπό την επήρεια μέθης συνελήφθη 56χρονος από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας.

Ο 56χρονος προκάλεσε τροχαίο επί της οδού Μ. Μερκούρη παρασέρνοντας και τραυματίζοντας 33χρονο δικυκλιστή, ενώ σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε εντοπίστηκε συγκέντρωση στο του 1,42mg/dL.


Παραβίασε δικαστική

Τέλος, για παραβίαση δικαστικής ς συνελήφθη 53χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού, μετά από μήνυση που υπέβαλαν σε βάρος του για παραβίαση δικαστικής απόφασης ο αδερφός του 53χρονου με τη σύζυγό του.

Επιπλέον από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας συνελήφθη 36χρονος καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο , η πρώτη με φυλάκιση έξι μηνών για κλοπή κατ' εξακολούθηση και η δεύτερη με ποινή 15 μηνών για αντίσταση και κλοπή κατ' εξακολούθηση.

Επιπλέον από αστυνομικούς των , Περιφέρειας και Ν.ιωνίας εντοπίστηκαν τρεις αλλοδαποί υπήκοοι Μπαγκλαντές να επαιτούν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση