Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Λαμία: Στον εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου
Λαμία: Στον εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου

Λαμία: Στον εισαγγελέα ο δράστης της δολοφονίας της 45χρονης παιδοψυχιάτρου

Ενώπιον του εισαγγελέως και του ανακριτή της Λαμίας προσάγεται σήμερα το απόγευμα ο 39χρόνος, που σύμφωνα με την αστυνομία, φέρεται ως δράστης της άγριας ς της 45χρονης παιδοψυχιάτρου Θώμης Κουμπούρα στη Λαμία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στις 3.00 τα ξημερώματα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για τον 39χρονο που με διάφορες αναρτήσεις του στα φέρεται να είναι εμπλεκόμενος στη , καθώς έχει ήδη παραδεχθεί ότι επισκέφθηκε το θύμα στο σπίτι του τις κρίσιμες ώρες.

 Ο ύποπτος είχε εξαφανιστεί μετά την αποκάλυψη της δολοφονίας. Τα ηλεκτρονικά του ίχνη εντοπίστηκαν χθες στο Κρίκελλο της Ευρυτανίας όπου λίγο αργότερα, χθες το μεσημέρι, τον συνέλαβαν οι του νομού.

Σε σχετική της Αστυνομικής Διεύθυνσης Φθιώτιδος, σημειώνεται τόσο η διεξοδική διερεύνηση του χώρου όπου έλαβε χώρα η ανθρωποκτονία, καθώς και η όλων των στοιχείων και δεδομένων που προέκυψαν κατά την προανακριτική διαδικασία, οδήγησαν στην άμεση εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας. Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τις αρχές, ο συλληφθείς έχει υποπέσει σε αντιφάσεις, κατά την εξέτασή του.

Από την πρώτη στιγμή οι στράφηκαν στο φιλικό περιβάλλον του θύματος εντοπίζοντας ένα προς ένα τα στοιχεία ενώ παράλληλα η ιατροδικαστική εκτίμηση που έφτασε στα χέρια των αστυνομικών στο πλαίσιο της προανάκρισης, μιλούσε για πάθους και μάλιστα περιέγραφε την ιδιαίτερη αγριότητα αφού το θύμα δέχθηκε 15 μαχαιριές και υπήρχαν σημάδια πάλης.

 

Πηγή:kathimerini.gr από  -

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση