Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με κοκαΐνη και σουγιά
Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με κοκαΐνη και σουγιά

Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με κοκαΐνη και σουγιά

Mε σουγιά  και μικροποσότητα κοκαΐνης και στο αυτοκίνητο συνελήφθη χθες το βράδυ 26χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για παράβαση των όμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Σε έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. του 26χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με 0,99 γρ. κοκαΐνης και ένας σουγιάς – αναδιπλούμενο μήκος 20 εκ. με λάμα μήκους 9 εκ.

Σχηματισμός δικογραφίας σε βάρος  Ρουμάνου για απάτη 
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 27χρονου Ρουμάνου ,για το αμα της απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 33χρονης .
Ειδικότερα, την 28-07-2021, η παθούσα έλαβε (sms) στο κινητό της τηλέφωνο, με φερόμενο αποστολέα αυτού
τραπεζικό ίδρυμα και με το πρόσχημα ενεργος τραπεζικού της λογαριασμού που φερόταν να είχε απενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας, πείσθηκε και χρησιμοποίησε υπερσύνδεσμο (link) που εμφανιζόταν στο , αποκαλύπτοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σε ηλεκτρονική διεύθυνση τραπεζικού  ιδρύματος που διατηρούσε.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, αποκτήθηκε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της παθούσας, με αποτέλεσμα τη μεταφορά συνολικά του χρηματικού ποσού των -1.200- σε τραπεζικές του δράστη.

Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη χθες βράδυ ένας 68χρονος για παράβαση του όμου περί Όπλων, καθώς σε κατ' οίκον έρευνα στο σπίτι του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο τύπου “φλόμπερ”,  το οποίο κατείχε ο συλληφθείς στερούμενος άδειας και χωρίς αριθμό.

Προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Β. Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση