Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με κοκαΐνη και σουγιά
Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με κοκαΐνη και σουγιά

Κυκλοφορούσε με αυτοκίνητο με κοκαΐνη και σουγιά

Mε σουγιά  και μικροτητα ς και στο συνελήφθη χθες το βράδυ 26χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, για των Νόμων περί όπλων και ναρκωτικών.

Σε έλεγχο στο Ι.Χ.Ε. όχημα του 26χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία συσκευασία με 0,99 γρ. ς και ένας σουγιάς – αναδιπλούμενο μαχαίρι μήκος 20 εκ. με λάμα μήκους 9 εκ.

Σχηματισμός ς σε βάρος  Ρουμάνου για απάτη 
Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου σχηματίστηκε σε βάρος 27χρονου Ρουμάνου ,για το αδίκημα της απάτης που διαπράχθηκε σε βάρος 33χρονης .
Ειδικότερα, την 28-07-2021, η παθούσα έλαβε μήνυμα (sms) στο κινητό της τηλέφωνο, με φερόμενο αποστολέα αυτού
τραπεζικό ίδρυμα και με το πρόσχημα ενεργοποίησης τραπεζικού της λογαριασμού που φερόταν να είχε απενεργοποιηθεί για λόγους ασφαλείας, πείσθηκε και χρησιμοποίησε υπερσύνδεσμο (link) που εμφανιζόταν στο μήνυμα, αποκαλύπτοντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης σε ηλεκτρονική διεύθυνση τραπεζικού  ιδρύματος που διατηρούσε.
Κατ' αυτόν τον τρόπο, αποκτήθηκε πρόσβαση στον τραπεζικό λογαριασμό της παθούσας, με αποτέλεσμα τη μεταφορά συνολικά του χρηματικού ποσού των -1.200- ευρώ σε τραπεζικές κάρτες του δράστη.

Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη χθες βράδυ ένας 68χρονος για του Νόμου περί Όπλων, καθώς σε κατ' οίκον έρευνα στο του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα όπλο τύπου “φλόμπερ”,  το οποίο κατείχε ο συλληφθείς στερούμενος άδειας και χωρίς αριθμό.

Προανάκριση διενεργεί το Β. Πηλίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση