Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Αλβανός τραυμάτισε με μαχαίρι τη μάνα του παιδιού του
Αλβανός τραυμάτισε με μαχαίρι τη μάνα του παιδιού του

Αλβανός τραυμάτισε με μαχαίρι τη μάνα του παιδιού του

Αλβανός τραυμάτισε με τη μάνα του παιδιού του και συνελήφθη σήμερα το απόγευμα από αστυνομικούς του Α.Τ. , με τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής ς και της πρόκλησης σωματικών βλαβών.

Σύμφωνα με  πληροφορίες, ο άνδρας που έχει ένα παιδί με νεαρή Ελληνίδα  (άγνωστο αν είναι παντρεμένοι),  έχουν διαφορές.

Σήμερα το απόγευμα ο αλλοδαπός με τη γυναίκα, βρισκόταν σε σπίτι συγγενών τους  στη Ν. Ιωνία, άρχισαν να μαλώνουν και ξαφνικά της επιτέθηκε με και της κατάφερε τραύματα σε σημεία του σώματός της.

Αστυνομικοί πήγαν στο σημείο και συνέλαβαν τον δράστη, που κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομίας ς, ενώ η γυναίκα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Νοσοκομείο .

Κυκλοφορούσε δίκυκλο με πλαστή πινακίδα και χωρίς δίπλωμα
Κυκλοφορούσε δίκυκλο με πλαστή πινακίδα και χωρίς δίπλωμα 53χρονη και  συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Τροχαίας Βόλου.

Η 53χρονη κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο, στερούμενη ς ικανότητας ς, ενώ είχε αντικαταστήσει την πινακίδα του οχήματος με πλαστή.

Επίσης, από αστυνομικούς του Βόλου, κατελήφθη 43χρονος να επαιτεί στην οδό  Λαρίσης.
Παρασε απόφαση  για διατροφή
Δικογραφία σε βάρος 32χρονου σχηματίστηκε από το Α.Τ. Αλμυρού.
Η δικογραφία σχηματίστηκε μετά από καταγγελία 33χρονης για παραβίαση απόφασης υποχρέωσης καταβολής διατροφής.
Συνελήφθη για μη απόδοση ΦΠΑ
Τέλος καταδικαστική απόφαση εκκρεμούσε σε βάρος 69χρονου ο οποίους συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης ενός έτους και έξοδα 200ευρώ για μη απόδοση ΦΠΑ.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση