Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω εκτέλεσης εργασιών

Με απόφαση του διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ι. Τόλια, αποφασίστηκε η προσωρινή διακοπή της κυκλοφορίας στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο του τμήματος της Ε.Ο. Λάρισας – Βόλου (/Κ Βελεστίνου – Βόλος), από τη χ/θ 0+489 έως τη χ/θ 3+489, κατά το χρονικό διάστημα από 12-10-2016 έως 12-12-2016, καθ’ όλο το 24ωρο, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Η κίνηση των οχημάτων θα εκτρέπεται από το ρεύμα κυκλοφορίας προς Βόλο στο ρεύμα κυκλοφορίας προς /Κ Βελεστίνου, όπου με κατάλληλη σήμανση για το διαχωρισμό των κινήσεων, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς Βόλο και σε μία λωρίδα κυκλοφορίας προς /Κ Βελεστίνου.

Ο ανάδοχος των εργασιών, οφείλει σε όλη τη διάρκεια της εφαρμογής των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να τοποθετεί και να συντηρεί, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία και τις εγκεκριμένες μελέτες, τις απαιτούμενες πινακίδες σήμανσης, φανούς, αντανακλαστικά, προειδοποιητικές και πληροφοριακές πινακίδες και γενικά να λαμβάνει κάθε απαιτούμενο μέτρο, ώστε να εξασφαλίζεται, με αποκλειστική μέριμνα και ευθύνη της, η ομαλή και ασφαλής διεξαγωγή της κυκλοφορίας των οχημάτων στην περιοχή των εκτελούμενων έργων.

ισχύς της απόφασης αρχίζει από την τοποθέτηση των καταλλήλων σημάνσεων, με μέριμνα της αναδόχου των εργασιών Εταιρείας, σε συνεργασία με το Τ.Τ. Βόλου, που επιφορτίζεται με την εφαρμογή της παρούσας, ενώ οι παραβάτες διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/1999 “Περί κυρώσεως του Κ.Ο.Κ.”, όπως τροπ. με το Ν. 3542/2007.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση