Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κοινωνικές δράσεις της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος
Κοινωνικές δράσεις της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Κοινωνικές δράσεις της ΓΕΠΑΔ Θεσσαλίας για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος

Στο πλαίσιο της πανελλήνιας εθελοντικής συγκέντρωσης ειδών που διοργάνωσε η Ελληνική Αστυνομία εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, από το ένστολο και πολιτικό προσωπικό των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας, συγκεντρώθηκαν , ως συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης και συμς προς τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα συγκεντρωθέντα είδη προσφέρθηκαν χθες (23-12-2020) και σήμερα (24-12-2020) σε τοπικούς οργανισμούς και ιδρύματα.
Συγκεκριμένα, στο νομό Μαγνησίας, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής  Μιλτιάδης Αλεξάκης, συνοδευόμενος από τους Υποδιευθυντές της Διεύθυνσης και αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη στο τοπικό φιλανθρωπικό ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες», στον Οργανισμό «Κιβωτός του Κόσμου» και στο 1ο Ολοήμερο Ειδικό Σχολείο Βόλου «ΟΙ ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ».

Στα Τρίκαλα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, Αστυνομικός Διευθυντής Στέργιος Νίντος, παρέδωσε τα συγκεντρωμένα είδη για την ενίσχυση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ειδικών Σχολείων & ΑΜΕΑ Τρικάλων «ΕΛΠΙΔΑ».

Τέλος, στην Καρδίτσα, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καρδίτσας, Θωμάς Καρανάσιος, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία αστυνομικών, παρέδωσε τα συγκεντρωθέντα είδη για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρδίτσας.

Οι εκπρόσωποι των ανωτέρω ιδρυμάτων και οργανισμών εξέφρασαν τις θερμές τους ευχαριστίες και ευχές στους αστυνομικούς.
Για ακόμη μια φορά, μέσα από την πραγματοποίηση αυτών των δράσεων, αναδεικνύεται το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και η ευαισθητοποίηση του προσωπικού της.

Στη Λάρισα

Η Ελληνική Αστυνομία, ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, πραγματοποίησε, για ακόμη μια χρονιά, πανελλήνια εθελοντική συγκέντρωση τροφίμων από όλο το προσωπικό της, για την ενίσχυση φορέων και ιδρυμάτων, στέλνοντας μήνυμα έμπρακτης αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Αντίστοιχα, στην περιφέρεια Θεσσαλίας, οι υπηρετούντες στη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας και στη Διεύθυνση Αστυνομίας Λάρισας, ανταποκρινόμενοι στην εθελοντική προσφορά ειδών, συγκέντρωσαν μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Στο πλαίσιο αυτό, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Θεσσαλίας, Αστέριος Μαντζιώκας, πραγματοποίησε συνάντηση με τον  μητροπολίτη και Τυρνάβου,  Ιερώνυμο, αναφερόμενοι στην εθελοντική αυτή δράση και αντάλλαξαν ευχές.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής Αγάπιος Χαρακόπουλος, ως εκπρόσωπος του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας, Ταξίαρχου Αστέριου Μαντζιώκα, συνοδευόμενος από το Γ' Υποδιευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, Αστυνομικό Υποδιευθυντή Ευάγγελο Πελεκάνη, σήμερα Τετάρτη (23-12-2020), προσέφεραν τα συγκεντρωθέντα είδη τροφίμων στην Ιερά Μητρόπολη και Τυρνάβου για την ενίσχυση των συσσιτίων της «Ο Επιούσιος» και του φιλανθρωπικού της έργου.

Ο Πανοσιολογιότατος,  , ως εκπρόσωπος της  Μητρόπολης Λαρίσης και Τυρνάβου, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές στο προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας.

Παρόμοιες φιλανθρωπικές δράσεις που προβάλλουν το κοινωνικό πρόσωπο της Ελληνικής Αστυνομίας και αναδεικνύουν την ευαισθητοποίηση του προσωπικού της, λαμβάνουν χ και στους υπόλοιπους νομούς της Περιφέρειας Θεσσαλίας.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας εύχεται σε όλους καλά με υγεία, ευτυχισμένο και δημιουργικό το 2021.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση