Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κλοπή σε κεντρική καφετέρια του Βόλου
Κλοπή σε κεντρική καφετέρια του Βόλου

Κλοπή σε κεντρική καφετέρια του Βόλου

 Σε εξέλιξη είναι  οι της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη, ο οποίος διέρρηξε τα ξημερώματα sport cafe στην οδό Κασσαβέτη.

Ο δράστης χρησιμοποιώντας διαρρηκτικό εργαλείο, άνοιξε πλαϊνή μπαλκονόπορτα του καφέ, μπήκε  στο εσωτερικό του  κι αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή ποσό άνω των ευρώ.

Η κλοπή έγινε αντιληπτή το πρωί, όταν πήγε να ανοίξει το κατάστημα.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου  διεξάγει , αξιοποιεί πληροφορίες και υλικό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη.

Σύλληψη βενζινοπώλη για πώληση λαθραίου καπνού και τσιγάρων

Εν τω μεταξύ, για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, συνελήφθη 52χρονος βενζινοπώλης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου.

Σε έλεγχο κατελήφθη ο 52χρονος να διαθέτει προς πώληση 18 συσκευασίες καπνού των 50 γρ. η κάθε μία, καθώς και 193 πακέτα τσιγάρων (20 τσιγάρων έκαστο), χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Τα είδη κατασχέθηκαν και ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Αστυνομία.

Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη 34χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων.

Του αφαίρεσαν την άδεια κυκλοφορίας δικύκλου

Επίσης για υφ ψευδούς βεβαίωσης και ψευδή ανωμοτί κατάθεση, συνελήφθη 58χρονος σήμερα, από αστυνομικούς της Τροχαίας Βόλου.

Το καλοκαίρι του είχε αφαιρεθεί η άδεια κυκλοφορίας του δικύκλου που οδηγούσε, καθώς το όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Τον Αύγουστο ο 58χρονος μετέβη στην Τροχαία και δήλωσε ψευδώς την απώλεια της άδειας.

Σήμερα μετέβη στην Τροχαία για να εκδώσει καινούργια, ωστόσο στο πλαίσιο ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι είχε δηλώσει ψευδώς την απώλεια, καθώς του είχε αφαιρεθεί και συνελήφθη.

Τσιγγάνοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν στο Βόλο

Τέλος, για απόπειρα κλοπής, συνελήφθησαν σήμερα τέσσερις νεαροί αθίγγανοι, δύο 20χρονοι και δύο 22χρονοι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, σε συν με αστυνομικής της ασφάλειας Λαμίας.

Ο ένας από τους δύο 20χρονους με τον έναν εκ των δύο 22χρονο, αποπειράθηκαν να διαρρήξουν ιδιοκτησίας 74χρονου, στην οδό Περραιβού.

Οι δύο δράστες, έγιναν αντιληπτοί από περιπολούντες αστυνομικούς και συνελήφθησαν, ωστόσο οι δύο συνεργοί τους ο 20χρονος με τον 22χρονο που περίμεναν σε Ι.Χ.Ε. όχημα τράπηκαν σε φυγή.

Η Αστυνομία, ενημέρωσε τις Αστυνομικές Αρχές και δίνοντας την περιγραφή του οχήματος και μετά από αναζήτηση, το όχημα με τους δύο νεαρούς εντοπίστηκε κι ακινητοποιήθηκε στα διόδια Μαυρομαντήλας, στην περιοχή της ς.

Οι τέσσερις δράστες, αναμένεται να οδηγηθούν αύριο στον Εισαγγελέα Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση