Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κλοπή σε φορτηγό στο Βόλο 
Κλοπή σε φορτηγό στο Βόλο 

Κλοπή σε φορτηγό στο Βόλο 

Κλοπή σε φορτηγό στο Βόλο εξιχνιάστηκε πό την Υποδιεύθυνση Ασφάλεις Βόλου και συνελήφθη ένας 28χρονος .
Ο ο οποίος έχει απασχολήσει στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, εισήλθε χθες το πρωί σε Ι.Χ.φορτηγό εταιρείας που οδηγούσε 53χρονος  κι αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα τσαντάκι με προσωπικά αντικείμενα και το ποσό των 125 ευρώ.
Μετά από των αστυνομικών συνελήφθη ο χθες το απόγευμα, ενώ στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των ευρώ, το οποίο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη.
Επίσης, χθες το απόγευμα από αστυνομικούς του Α.Τ. Βόλου και της Τουριστικής Αστυνομίας συνελήφθησαν δύο γυναίκες 37 και 47 ετών,καθώς κατελήφθησαν να διαθέτουν προς πώληση εκκλησιαστική είδη και συγκεκριμένα 13 λαμπάδες και 10 ζευγάρια φο μπιζού. Σε βάρος τους επιβλήθηκε διοικητικό ύψους 200ευρώ.
Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ.Σκιάθου συνελήφθη χθες το βράδυ στην περιφερειακή οδό 29χρονος Αλβανός, καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο, στερούμενος άδειας ικανότητας οδήγησης.
Με πλαστογραφημένη συνταγή είχε σπίτι του ναρκωτικά χάπια
Για παράβαση του όμου περί ναρκωτικών και πλαστογραφία, κατηγορείται 36χρονος που συνελήφθη σήμερα στο Βόλο, από αστυνομικούς της Δίωξης αρκωτικών.
Ο 36χρονος  αναζητούνταν στα όρια του αυτοφώρου για πλαστογραφία μετά από καταγγελία που είχε γίνει. Σε έρευνα που έγινε σήμερα στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία χάπια suboxon, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του και για πλαστογραφία.
Επίσης, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου, συνελήφθησαν τρεις Αλβανίδες ηλικίες 22, 24 και 30 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και βρίσκονταν , ενώ η 30χρονη είχε παραβιάσει επίσης όρους διαμονής που της είχαν δοθεί.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση