Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε κλοπή από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Βόλου
Εξιχνιάστηκε κλοπή από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Βόλου

Εξιχνιάστηκε κλοπή από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού Ναού Βόλου

Εξιχνιάστηκε, ύστερ πό μεθοδική της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , μία περίπτωση κλοπής από αίθουσα Πνευματικού Κέντρου Ιερού αού .

Συγκεκριμένα σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός 37χρονου, ο οποίος κατά το χρονικό διάστημα από το πρωί της (03-12-2015) έως το μεσημέρι της (05-12-2015) εισήλθε στο ναό και αφαίρεσε μία εικόνα. Η αφαιρεθείσα εικόνα αποδόθηκε σε υπεύθυνο του Ιερού αού.

Εν τω μεταξύ, συνελήφθη, χθες (08-12-2015) το μεσημέρι στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία 28χρονη, διότι τις πρώτες πρωινές ώρες της ίδιας ημέρας διέρρηξε γραφείο εταιρείας και αφαίρεσε χρηματικό και έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού βρέθηκε στην κατοχή της, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στη νόμιμη δικαιούχο.

Τέλος, συνελήφθη, χθες (08-12-2015) το απόγευμα στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) , ένας 41χρονος Βούλγαρος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του καταδικαστική απόφαση για κλοπή, με ποινή ς δέκα μηνών.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση