Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κλεφτρόνια ταμειακών μηχανών δήθεν πελάτες
Κλεφτρόνια ταμειακών μηχανών δήθεν πελάτες

Κλεφτρόνια ταμειακών μηχανών δήθεν πελάτες

Τρεις Σέρβους ηλικίας 21, 27 και 23 ετών συνέλα για τα ξημερώματα άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, της και του Μηλεών.

Οι τρεις νεαροί δράστες, ενεργώντας από κοινού μετέβησαν χθες σε αρτοποιείο στην . Εκεί, ο 21χρονος μπήκε στο κατάστημα προσποιούμενος τον πελάτη και αφού απασχόλησε την υπάλληλο αφαίρεσε από το συρτάρι της ταμειακής μηχανής το ποσό των 500 .

Στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή και μπήκε στο στο οποίο περίμεναν οι άλλοι δύο συνεργοί του.

Μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, οι τρεις δράστες συνελήφθησαν ενώ από την προανάκριση προέκυψε ότι στις 3 Ιουλίου, με την ίδια μέθοδο, μπήκαν σε ζαχαροπλαστείο στο Βόλο απ' όπου αφαίρεσαν από συρτάρι ταμειακής 5 , στις 29 Ιουνίου μπήκαν σε αρτοποιείο στο Βόλο, αφαιρώντας πάλι από συρτάρι ταμειακής που περιείχε ευρώ και στις 19 Ιουνίου μπήκαν σε αρτοποιείο στο Βόλο αφαιρώντας από συρτάρι ταμειακής στο ποσό των 800 ευρώ.

Σε νομότυπες έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία, ολοπρόσωπες κουκούλες, γάντια και φακοί, ενώ στο που χρησιμοποιούσαν βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα στιλέτο.

Επιπλέον, από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας εξακριβώθηκε ότι κατά το τελευταίο διήμερο οι δύο αλλοδαποί επεχείρησαν, με απειλές και χρήση σωματικής βίας, να εξαναγκάσουν στη διάπραξη κλοπών 20χρονο Σέρβο, με σκοπό να κρατήσουν οι ίδιοι τη λεία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση