Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς
Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

Κινημτογρφική έλαβε χώρα σήμερα 14:15  σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από την ΓΑΔΑ.

Σύμφωνα πληροφορίες από την αστυνομία οι τέσσερις δράστες, εισέβαλαν οπλισμένοι σταδιακά στο υποκατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους οχτώ υπαλλήλους και πέντε που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή μέσα πήραν από τα ενώ παραβίασαν θυρίδες πελατών αφαιρώντας το περιεχόμενό τους.

Οι δράστες παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος για περισσότερες από δύο ώρες κρατώντας σε καθεστώς ς τους εργαζόμε.

 

Η δεν έγινε αντιληπτή από την ΕΛ.ΑΣ ή την διοίκηση της τράπεζας παρά μετά την αποχώρηση των ληστών δύο ώρες αργότερα. Σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν σύγχρονα διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευές οξυγονοκόλλησης τα οποία χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν 21 θυρίδες προκαλώντας εκτεταμένες .

Για τον λόγο αυτό το κατάστημα θα παραμείνει κλειστό αύριο.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι οι δράστες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση