Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς
Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

Κινηματογραφική ληστεία σε υποκατάστημα της Πειραιώς

Κινηματογραφική ληστεία έλαβε χώρα σήμερα 14:15  σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς στη Λεωφόρο Κηφισίας απέναντι από την .

Σύμφωνα πληροφορίες από την οι τέσσερις δράστες, εισέβαλαν οπλισμένοι σταδιακά στο υποκατάστημα και αφού ακινητοποίησαν τους οχτώ υπαλλήλους και πέντε που βρισκόντουσαν εκείνη την στιγμή μέσα πήραν χρήματα από τα ταμεία ενώ παραβίασαν θυρίδες πελατών αφαιρώντας το περιεχόμενό τους.

Οι δράστες παρέμειναν στο εσωτερικό του καταστήματος για περισσότερες από δύο ώρες κρατώντας σε καθεστώς ομηρίας τους εργαζόμενους.

 

Η ληστεία δεν έγινε αντιληπτή από την ΕΛ.ΑΣ ή την διοίκηση της τράπεζας παρά μετά την αποχώρηση των ληστών δύο ώρες αργότερα. Σημειώνεται ότι οι δράστες είχαν στην κατοχή τους και χρησιμοποίησαν σύγχρονα διαρρηκτικά εργαλεία και συσκευές οξυγονοκόλλησης τα οποία χρησιμοποίησαν για να διαρρήξουν 21 θυρίδες προκαλώντας εκτεταμένες υλικές ζημιές.

Για τον λόγο αυτό το θα παραμείνει κλειστό αύριο.  Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ενώ ενημερώθηκε και η αντιτρομοκρατική υπηρεσία καθώς υπάρχουν υπόνοιες ότι οι δράστες προέρχονται από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Επανέναρξη προπονήσεων των τμημάτων υποδομής ποδοσφαίρου του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/qZaWXhZUtj -

  • Επετειακή  δράση  «Το Μεγάλο Μονοπάτι του Πηλίου» - https://t.co/pk5J4ds6gS -

  • Διαδικτυακή εκδήλωση για το myDATA - Ηλεκτρονικά Βιβλία ΑΑΔΕ και υποχρεώσεις μικρομεσαίων επιχειρήσεων… - https://t.co/JCzzLW7EeG -

"Αλιεύοντας" την είδηση