Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Καθήκοντα Β΄ Υποδιευθυντή ο Γ. Ντιζές στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας
Καθήκοντα Β΄ Υποδιευθυντή ο Γ. Ντιζές στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Καθήκοντα Β΄ Υποδιευθυντή ο Γ. Ντιζές στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας

Από σήμερα (09.06.2020) και ύστερα από τις Τακτικές Μεταθέσεις Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας του έτους 2020 που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες από το Αρχηγείο Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Β΄ Υποδιευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΝΤΙΖΕΣ Γεώργιος του Αθανασίου, με τηλέφωνο επικοινωνίας 2421076923.

Ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής ΝΤΙΖΕΣ Γεώργιος κατάγεται από το Αχίλλειο Φαρσάλων του Νομού Λάρισας, είναι 45 ετών, έγγαμος και πατέρας δυο ανηλίκων παιδιών, πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αποφοίτησε από το 1ο Φαρσάλων το 1993 και εισήχθη αρχικά στο Τμήμα Μαθηματικών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Το έτος 1995, με το σύστημα των Πανελληνίων Εξετάσεων, εισήχθη στην Σχολή Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, από την οποία αποφοίτησε το έτος 1999.

Υπηρέτησε σε της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης και στην Υποδιεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος, ενώ το έτος 2007 μετατέθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, αναλαμβάνοντας τα ηνία της Υπηρεσίας, ως Διευθυντής, το έτος 2016.

Όσον αφορά τις σπουδές του : Κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα σε θέματα Στρατηγικής και Πολιτικής Εθνικής Ασφάλειας (Σχολή Εθνικής Ασφάλειας), Μεταπτυχιακό Δίπλωμα της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας / Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών, καθώς και πιστοποίηση Εκπαιδευτή Ενηλίκων του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

Τέλος είναι υποψήφιος παρακολούθησης Μεταπτυχιακού προγράμματος του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με θέμα ¨Εγκληματολογικές προσεγγίσεις στο Οργανωμένο και στη διαφθορά¨.

Εργασίες –Μελέτες: Έχει εκπονήσει Μεταπτυχιακή με θέμα «Το φαινόμενο της Σωματεμπορίας στην Ελλάδα και ο ρόλος της Αστυνομίας», Μεταπτυχιακή με θέμα «Το μέλλον της διεύρυνσης της Ε.Ε., μια απλή τεχνική υπόθεση εργασίας ή μια νέα αναβαθμισμένη στρατηγικά θεσμική αντίληψη» και Μεταπτυχιακή εργασία με θέμα «Κλιματική αλλαγή – Μια σκληρή πραγματικότητα».

Εκπαιδεύσεις: Έχει παρακολουθήσει επιμορφωτικά σεμινάρια – εκπαιδεύσεις σε Ελλάδα και Εξωτερικό με αντικείμενο θέματα κρατικής ασφάλειας, τρομοκρατίας και εξτρεμισμού, λειτουργίας της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, θέματα οικονομικών εγκλημάτων, προσέγγισης της Ε.Ε. στην παράνομη , τεχνικές ανάκρισης και συνέντευξης από στελέχη του γραφείου Νομικού τμήματος του FBI.

Κατέχει την ειδικότητα του Ειδικού Διαπραγματευτή της Ελληνικής Αστυνομίας από το έτος 2012, ενώ επί σειρά ετών διετέλεσε ειδικός σύνδεσμος της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, έχοντας πραγματοποιήσει πλήθος επιμορφωτικών διαλέξεων με αντικείμενο την Ασφαλή πλοήγηση στο .

Του έχουν απονεμηθεί «Ηθικές Αμοιβές» για τη συμμετοχή και συντονισμό στην επιτυχή ολοκλήρωση Αστυνομικών Επιχειρήσεων σύλληψης επικινδύνων κακοποιών, Εξιχνίασης σοβαρών υποθέσεων οργανωμένου εγκλήματος διακίνησης – εμπορίας ναρκωτικών, ανθρωποκτονιών, ληστειών κ.τ.λ.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση