Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κατείχε επαναληπτική καραμπίνα με ληγμένη άδεια
Κατείχε επαναληπτική καραμπίνα με ληγμένη άδεια

Κατείχε επαναληπτική καραμπίνα με ληγμένη άδεια

Κατά τις μεσημβρινές ώρες της 13/05/2022, στη Νέα Ιωνία Μαγνησίας, από αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφάλειας , συνελήφθη   43χρονος, καθόσον κατελήφθη να μην έχει προβεί, ως όφειλε, στην ανανέωση άδειας κατοχής κυνηγετικού όπλου (ΑΚΚΟ), δυνάμει της οποίας κατείχε ένα (1) κυνηγετικό όπλο, τύπου επαναληπτική καραμπίνα.

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας .

 

Σύλληψη τριών ανήλικων για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγ
Συνελήφθησαν και οι πατέρες τους για παραμέληση της ς ανηλίκου

Συνελήφθησαν, χθες (13-05-2022) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α.) του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, τρεις ανήλικοι, για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγ.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι κατελήφθησαν, ο ένας να έχει εισέλθει και να έχει ξαπλώσει σε ύπτια θέση στη μέση του οδοστρώματος και οι άλλοι δύο να έχουν εισέλθει ομοίως επί της οδού κρατώντας κινητά τηλέφωνα, διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν και οι πατέρες τους για το αμα της παραμέλησης της ς ανηλίκου.

Επίσης, κατά τις βραδινές ώρες   στα Κανάλια Μαγνησίας, από αστυνομικούς του , συνελήφθη αλλοδαπός υπήκοος ΑΛΒΑΝΙΑΣ 31 ετών, καθόσον κατελήφθη να οδηγεί μοτ/το ιδιοκτησίας   84χρονου, στερούμενος της απαιτούμενης από το Νόμο αδείας ικανότητας οδήγησης.

Προανάκριση ενεργείται από το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση