Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κατασχέθηκαν πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και λαθραίος καπνός στο Βελεστίνο
Κατασχέθηκαν πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και λαθραίος καπνός στο Βελεστίνο

Κατασχέθηκαν πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων και λαθραίος καπνός στο Βελεστίνο

Για παράβαση του Εθνικού Τελωνειακού Κώδικα και τα κατά περίπτωση αδικήματα της κατοχής ναρκωτικών και παράβασης του Νόμου περί Όπλων, συνελήφθησαν τρεις Έλληνες ένας 34χρονος, ένας 46χρονος και η 33χρονη σύζυγός του από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου.

Στην κατοχή της 33χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τητα αφορολόγητου καπνού βάρους περίπου τριών κιλών, καθώς επίσης και 252 χωρίς την ένσημη φορολόγησης, 9  τυποποιημένες συσκευασίες αφορολόγητου καπνού, 180 χάπια στεντόν και  λεξοτανίλ χωρίς συνταγή.

Στην κατοχή του 34χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 100 , ενώ σε που έγινε στο σπίτι του 46χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 23 χάπια στεντόν χωρίς συνταγή, δύο πακέτα αφορολόγητων τσιγάρων, ένας σουγιάς με λάμα μήκους 9 εκ., βάρους 0,9 γρ., και  10 κυνηγητικού όπλου.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το
Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου.

 

στην Αθήνα και συνελήφθη στο Βόλο

Τρεις καταδικαστικές αποφάσεις εκκρεμούσαν σε βάρος 64χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών με ποινές φυλάκισης 20 ημερών, ενός μηνός και πέντε μηνών για παραβάσεις υγειονομικών διατάξεων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση