Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κατάληψη στα γραφεία των ΑΝΕΛ από ομάδα αντιεξουσιαστών

Κατάληψη στα γραφεία των ΑΝΕΛ από ομάδα αντιεξουσιαστών

Ανρχικοί, μέλη της ομάδς αντιεξουσιαστών «Ρουβίκωνας» , έχουν εισέλθει από τις 18:00 στο όπου στεγάζονται τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού και πραγματοποιούν .

Σύμφωνα με πληροφορίες από την ΑΔΑ οι καταληψίες, 12 με 15 στον αριθμό, έχουν ανέβει στην ταράτσα του κτιρίου και έχουν αναρτήσει πανό με συνθήματα κατά της ς και του τρίτου μνημονίου.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της ΕΛΑΣ ανάμεσα στις οποίες και της υπό κατάργησης ομάδας ΔΕΛΤΑ. Κείμενο που αναρτήθηκε στο Athens-Indymedia και υπογράφεται από μέλη του «Ρουβίκωνα» αναφέρει μεταξύ άλλων: «Τα άτομα και η κοινωνία συνολικά, θα πρέπει να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί στο πεδίο της ταξικής ς, που πρέπει να γίνει όλο και οξύτερη».

Μέλη της ίδιας ομάδας είχαν προσπαθήσει να πραγματοποιήσουν στα γραφεία των ΑΝΕΛ και  στις 28 Σεπτεμβρίου.  Ωστόσο τότε, οι της Κρατικής Ασφάλειας είχαν εγκαίρως ειδοποιηθεί για τις κινήσεις της ομάδας και απέτρεψαν την υλοποίηση του σχεδίου της.

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα Ρουβίκωνας πραγματοποίησε στις 14 Σεπτεμβρίου καταδρομική επίθεση στα γραφεία του ΤΑΙΠΕΔ, ενώ συγκέντρωσε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας την 8η Μαρτίου πραγματοποιώντας κατάληψη στα κεντρικά γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Κουμουνδούρου.

 

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση