Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Κατάκλεψε καταστήματα στη Σκόπελο
Κατάκλεψε  καταστήματα στη Σκόπελο

Κατάκλεψε καταστήματα στη Σκόπελο

 

Είδη ξίς  πάνω από 2.000 ευρώ έκλεψε 38χρονος που συνελήφθη χθες στο λιμάνι της Σκοπέλου από λιμενικούς, σε συν με αστυνομικούς του Σκοπέλου.

Ο 38χρονος από την Αλόννησο, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές Αρχές για παρόμοιες υποθέσεις σε περιοχές της Αττικής, είχε διαρρήξει και κλέψει από τις 12 Φεβρουαρίου μέχρι και χθες στο νησί της Σκοπέλου.

Ερχόταν με το Ι.Χ.Ε. όχημά του από την Αλόννησο και έκλεβε εμπόρους και καταστηματάρχες.

Ειδικότερα, ο 38χρονος μπήκε από ανασφάλιστη πόρτα, σε κατάστημα αγροτικών μηχανημάτων ιδιοκτησίας 46χρονου κι αφαίρεσε δύο αλυσοπρίονα, ένα χορτοκοπτικό, τέσσερα δραπανοκατσάβιδα, δύο κομπρεσέρ, ένα τριβείο, έναν σουγιά, έναν βατοκόπτη, χρηματικό 30 ευρώ και ένα λάπτοπ, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ

Από ιδιοκτησίας 49χρονου αφαίρεσε 10 χυμούς και πέντε ενεργειακά ποτά συνολικής αξίας 225 ευρώ, ενώ από snack bar ιδιοκτησίας 55χρονου υπηκόου Φρανφούρτης, κατοίκου Σκοπέλου αφαίρεσε από την ταμειακή μηχανή 150 ευρώ κι έναν μείκτη ήχου.

 

Ο 38χρονος συνελήφθη χθες στο λιμάνι της Σκοπέλου, την ώρα που ετοιμάζονταν να επιβιβαστεί στο Ι.Χ.Ε. όχημά του και να ταξιδέψει με το “Πρωτεύς”.

Τέλος, από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών συνελήφθη στο Βόλο καθώς στην κατοχή του βρέθηκε τητα χασίς βάρους 1,43γρ.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση