Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Καταδικάστηκε για επικίνδυνες σωματικές βλάβες
Καταδικάστηκε για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

Καταδικάστηκε για επικίνδυνες σωματικές βλάβες

 

 

Συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου Έλληνας μετά απο καταδικαστική με φυλάκισης 36 μηνών που εκκρεμούσε σε βάρος του για πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών από κοινού.

 

Επίσης, αστυνομικοί του κατέλαβαν έναν 43χρονο και μια 26χρονη υπηκόους Βουλγαρίας να επαιτούν.

Συλλήψεις για ρευματοκλοπή στο Αλιβέρι

Ακόμη, μία 42χρονη γυναίκα και έναν 19χρονο ρομά, συνέλαβαν σήμερα στον οικισμό αθιγγάνων Αλιβερίου για ρευματοκλοπή, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Οι δύο δράστες διαπιστώθηκε ότι είχαν συνδέσει την παράγκα τους με καλώδιο ηλεκτρικού τος από στύλο της ΔΕΗ, χωρίς να έχουν μετρητή.

Οδηγούσαν

Εν τω μεταξύ, τρεις νεαρούς  που οδηγούσαν , συνέλαβαν αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας Βόλου, στο πλαίσιο τροχονομικών ελέγχων.

Πρόκειται για έναν 18χρονο που οδηγούσε Ι.Χ. αυτοκίνητο, έναν 21χρονο και έναν 19χρονο, που οδηγούσαν μοτοσικλέτες, χωρίς άδεια ικανότητα οδήγησης.

 

 

Μικροτητα χασίς  στις φυλακές Βόλου

 

Τέλος, μία μικροτητα χασίς 0,95 γραμ. βρέθηκε στην κατοχή 20χρονου Λιβανέζου κρατούμενου των Φυλακών Βόλου.

Ο νεαρός, που κατηγορείται για , έγινε μεταγωγή τη Δευτέρα στις φυλακές Βόλου και όταν οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι τον έψαξαν, βρήκαν στα ρούχα του την μικροποσότητα κάνναβης  και ενημέρωσαν το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, που παρέλαβε το χασίς.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση