Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Η κάρα του όσιου Δαβίδ στο Μέγαρο της Δ.Α.Μ. και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου
Η κάρα του όσιου Δαβίδ  στο Μέγαρο της Δ.Α.Μ. και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου

Η κάρα του όσιου Δαβίδ στο Μέγαρο της Δ.Α.Μ. και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου

Η   του όσιου Δαβίδ  στο Μέγαρο Αστυνομίας της Δ.Α. και του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, αφίχθη προς ευλογία  την 23-09-2017 » .

 

Με πρωτοβουλία της Τοπικής  Διοίκησης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) και με την του π.  Αθανασίου Τράϊκου, του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου , το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, οι αστυνομικοί υποδέχθηκαν την τίμια του Οσίου Δαυίδ, στο μέγαρο της Αστυνομίας της και στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου στο Μαγνησίας, συνοδευόμενη από τον  καθηγούμενο της   Ιεράς Μονής  Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία, αρχιμανδρίτη Γέροντα Γαβριήλ.

Τελέστηκε δέηση υπέρ υγείας και βοηθείας, παρουσία αστυνομικού προσωπικού και μελών των οικογενειών αυτών.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν  ότι από εδώ και στο εξής,  θα έχουν την χαρά να υποδέχονται  κάθε χρόνο, την έλευση του Αγίου, προκειμένου να λαμβάνουν δύναμη, σωματική και ψυχική, η οποία είναι απαραίτητη τόσο για τους ίδιους, για το δύσκολο   που επιτελούν, όσο και για τις οικογένειές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Τραγωδία στο #Πουρί: 62χρονος καταπλακώθηκε από αγροτικό παρουσία του ανήλικου γιού του - https://t.co/icYkVitCwl… -

  • Η ΕΕ βοηθά Ιταλία, Ελλάδα, Αλβανία και Βόρεια Μακεδονία στη μάχη κατά των καταστροφικών πυρκαγιών  … - https://t.co/ruVYMyonqA -

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Οκάν Σουλεϊμάν #ΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/6Ty1DpL4MY -

"Αλιεύοντας" την είδηση