Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Η κάρα του όσιου Δαβίδ στο Μέγαρο της Δ.Α.Μ. και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου
Η κάρα του όσιου Δαβίδ  στο Μέγαρο της Δ.Α.Μ. και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου

Η κάρα του όσιου Δαβίδ στο Μέγαρο της Δ.Α.Μ. και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου

Η κάρα  του όσιου Δαβίδ  στο Μέγαρο Αστυνομίας της Δ.Α. Μαγνησίας και του Αστυνομικού Τμήματος Ρήγα Φεραίου, αφίχθη προς ευλογία  την 23-09-2017 » .

 

Με πρωτοβουλία της Τοπικής  Διοίκησης της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α) και με την βοήθεια του π.  Αθανασίου Τράϊκου, του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου Μαγνησίας, το Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017, οι αστυνομικοί υποδέχθηκαν την τίμια κάρα του Οσίου Δαυίδ, στο μέγαρο της Αστυνομίας της Δ.Α. Μαγνησίας και στο Αστυνομικό Τμήμα Ρήγα Φεραίου στο Βελεστίνο Μαγνησίας, συνοδευόμενη από τον  καθηγούμενο της   Ιεράς Μονής  Οσίου Δαυίδ του εν Ευβοία, αρχιμανδρίτη Γέροντα Γαβριήλ.

Τελέστηκε δέηση υπέρ υγείας και βοηθείας, παρουσία αστυνομικού προσωπικού και μελών των οικογενειών αυτών.

Οι αστυνομικοί ευελπιστούν  ότι από εδώ και στο εξής,  θα έχουν την χαρά να υποδέχονται  κάθε χρόνο, την έλευση του Αγίου, προκειμένου να λαμβάνουν δύναμη, σωματική και ψυχική, η οποία είναι απαραίτητη τόσο για τους ίδιους, για το δύσκολο έργο  που επιτελούν, όσο και για τις οικογένειές τους.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ζέττα Μακρή: «Συνεργασία με επαγγελματικούς φορείς της Μαγνησίας για τις προδιαγραφές της Νext e.Go»… - https://t.co/vs7t0ILdff -

  • Π.Π.Μ.: Ο εφιάλτης για την πόλη του Βόλου συνεχίζεται - https://t.co/gr8w2NgvdZ -

  • Δέκα εννέα παραβάσεις στη Μαγνησία - https://t.co/B3jlaD2ZR5 -

"Αλιεύοντας" την είδηση