Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Η ευλογία της βασιλόπιτας των Αστυνομικών της Μαγνησίας
Η ευλογία της βασιλόπιτας των Αστυνομικών της Μαγνησίας

Η ευλογία της βασιλόπιτας των Αστυνομικών της Μαγνησίας

 

 

            Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο μητροπολίτης και Αλμυρού ευλόγησε, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα «Ιωλκός» του Συνεδριακού Κέντρου ς, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλειου Μαρκογιαννάκη.

            Ο κ. ευχαρίστησε τον επίσκοπο  για τη συάσταση στο της Αστυνομίας, κυρίως για την παραχώρηση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του , το οποίο φυλάσσεται -πλέον μόνιμα- στο Ιερό του Αγίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Στη συνέχεια ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής   Γεώργιος Ντιζές, ευχαρίστησε, με τη σειρά του, τον μητροπολίτη για τη φιλοξενία αλλά και για την έμπρακτη βοήθεια της Μητροπόλεως, με τελευταία προσφορά ενός (1) ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους υπόλοιπους διευθυντές για τη συν, κυρίως όμως ευχαρίστησε τους συνερ του αστυνομικούς στην υποδιεύθυνση ασφαλείας, που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση