Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / Η ευλογία της βασιλόπιτας των Αστυνομικών της Μαγνησίας
Η ευλογία της βασιλόπιτας των Αστυνομικών της Μαγνησίας

Η ευλογία της βασιλόπιτας των Αστυνομικών της Μαγνησίας

 

 

            Για πέμπτη συνεχή χρονιά, ο Δημητριάδος και Αλμυρού Ιγνάτιος ευλόγησε, την Τρίτη 22 Ιανουαρίου 2019, στην αίθουσα «Ιωλκός» του Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλίας, την πρωτοχρονιάτικη πίτα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Μαγνησίας, παρουσία του Αστυνομικού Διευθυντή Μαγνησίας Βασίλειου Μαρκογιαννάκη.

            Ο κ. Μαρκογιαννάκης ευχαρίστησε τον επίσκοπο  για τη συμπαράσταση στο της Αστυνομίας, κυρίως για την παραχώρηση τεμαχίου του Ιερού Λειψάνου του Αγίου Αρτεμίου, το οποίο φυλάσσεται -πλέον μόνιμα- στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου που βρίσκεται στον προαύλιο χώρο του κτιρίου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Στη συνέχεια ο Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Μαγνησίας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής   Γεώργιος Ντιζές, ευχαρίστησε, με τη σειρά του, τον μητροπολίτη για τη φιλοξενία αλλά και για την έμπρακτη της Μητροπόλεως, με τελευταία προσφορά ενός (1) ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Ακόμη ευχαρίστησε τον Αστυνομικό Διευθυντή και τους υπόλοιπους διευθυντές για τη συνεργασία, κυρίως όμως ευχαρίστησε τους συνεργάτες του αστυνομικούς στην υποδιεύθυνση ασφαλείας, που πολλές φορές υπερβάλλουν εαυτόν στην επιτέλεση των καθηκόντων τους.

"Αλιεύοντας" την είδηση