Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΕΚΚΛΗΣΙΑ / Η Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας τίμησε τον «Εσταυρωμένο»
Η Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας τίμησε τον «Εσταυρωμένο»

Η Αστυνομική Δ/νση Μαγνησίας τίμησε τον «Εσταυρωμένο»

 

 

Αντιπροσωπεία του Σ. Σ. Κ.  Βόλου «Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ», επισκέφθηκε (27/2) το Μέγαρο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας, για να συγχαρεί επισήμως τον νέο Αστυνομικό Δ/ντή Μαγνησίας Βασίλειο Καραΐσκο και τους άμεσους συνεργάτες του.

Η αντιπροσωπεία αποτελούνταν από τον pρόεδρο του «Ε» pρωτ. Θεόδωρο Μπατάκα, τον Λάμπρο Γιωτόπουλο, αξιωματικό του Λ.Σ. – ΕΛΛ. ΑΚΤ ε.α., αντιπρόεδρο του Δ.Σ. του «Ε» και τον  Κωνσταντίνο Κατσιγιαννάκη, ταξίαρχο ε.α. και συνεργάτη του «Ε».  

Σε μια σεμνή τελετή, ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής επέδωσε στον  πρόεδρο του «Ε», τον θυρεό της «ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ», σε ένδειξη τιμής και ευχαριστιών για την 25χρονη προσφορά και συνεργασία του «Ε» με τις  τοπικές αστυνομικές υπηρεσίες, αλλά και για την γενικότερη προσφορά του Συλλόγου στην τοπική  κοινωνία.

Ο π. Θεόδωρος ευχαρίστησε τον κ. Καραΐσκο για την τιμή και δήλωσε πως ο «Ε» θα είναι πάντοτε διαθέσιμος για να στηρίξει κάθε θεάρεστη ενέργεια της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος των χειμαζομένων συνανθρώπων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Παρέμβαση των υποψηφίων βουλευτών ζητεί το ΤΕΕ Μαγνησίας - https://t.co/efDTI9j6O6 -

  • OΔημ. Αβραμόπουλος για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της χρήσης και της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών… - https://t.co/TV2pRmmZDp -

  • Επιλογή των πρώτων 17 «ευρωπαϊκών πανεπιστημίων» - https://t.co/CcVLtbmRrI -

"Αλιεύοντας" την είδηση