Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε δύο άτομα ο δήμαρχος Αλμυρού
Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε δύο άτομα ο δήμαρχος Αλμυρού

Για συκοφαντική δυσφήμιση μήνυσε δύο άτομα ο δήμαρχος Αλμυρού

 

Για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του δημάρχου Αλμυρού Δημ. Εσερίδη, κατηγορούνται δύο άτομα, μια 57χρονη γυναίκα που συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού κι ένας 47χρονος που αναζητείται.

Ο δήμαρχος υπέβαλε μήνυση κι οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 57χρονη, ενώ αναζητείται ο 47χρονος.

Η 57χρονη και ο 47χρονος κατηγορούνται ότι ανήρτησαν στο συκοφαντικά σχόλια εναντίον του.

Ο δήμαρχος Αλμυρού

Μετά από πληροφορίες φίλων διάβασα έκπληκτος στο διαδίκτυο (), όπως και η οικογένειά μου, σε ανάρτηση από τους κ.κ. Βαζούρα και Πασχαλούδη να με αποκαλούν «ξεφτίλα» και «ανόητο».
Βέβαια, οι υβριστικοί αυτοί χαρακτηρισμοί πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης με μήνυση, και αυτόφωρη διαδικασία. Ο ένας συνελήφθη χθες, ο δε άλλος τρύπωσε και κρύφτηκε.

Και το ερώτημα που δικαίως γεννιέται είναι αν αυτός τον οποίο η κοινωνία του Αλμυρού εξέλεξε ως δήμαρχο είναι ξεφτίλας και ανόητος.

Αυτός που πολιτεύεται από το 1980 ανελλιπώς είτε στον Συνδικαλισμό είτε στην Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε σύνολο 16 εκλογικών αναμετρήσεων έχει εκλεγεί πάντα πρώτος, καμμιά φορά ως δεύτερος έχοντας πάντα την απόλυτη στήριξη των πολιτών.

Για αυτούς τους κυρίους όμως είμαι Ξεφτίλας και Ανόητος. Γιατί όμως;
Θα πρέπει να ερευνηθεί αν οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που εξαπέλυσαν οι δυο αυτοί κύριοι εναντίον μου οφείλονται σε κάποιον από τους παρακάτω λόγους:

Συγκεκριμένα, ο ένας εκ των δυο κυρίων που άνανδρα στο διαδίκτυο έκαναν τέτοιες υβριστικές αναφορές πήρε από το Δήμο Αλμυρού από το 2007 έως το 2014 αναθέσεις/έργα πολλών χιλιάδων ευρώ τόσο ο ίδιος όσο και συγγενικό του πρόσωπο που έκοβε τα τιμολόγια.

Επίσης, ο ένας εξ αυτών στις 13 – 14 Αυγούστου 2014 προσκόμισε 4 τιμολόγια σύνολο 36.000,00 € περίπου χωρίς σύμβαση, και χωρίς να έχει γίνει καμία παραλαβή από την , ενώ οι δύο προϊστάμενοι Πρασίνου βεβαιώνουν ότι ποτέ δεν παρέλαβαν τίποτα σε χρονικό διάστημα δύο ετών.
Αυτά χωρίς να υπολογίσουμε όσα είναι μουτζουρωμένα με μπλάνκο στο καθημερινό εξόδων του Δήμου και διερευνώνται αρμοδίως.

Εσείς οι πολίτες τι λέτε πρέπει να τα πληρώσω αυτά τα τιμολόγια ΝΑΙ ή ΟΧΙ ?

Αν αυτοί είναι οι λόγοι για τους οποίους χαρακτηρίζομαι ως Ξεφτίλας και Ανόητος, τότε θα πρέπει να πληρώνω τιμολόγια «αέρα» σπαταλώντας τα λεφτά των δημοτών, ενώ η παρούσα δημοτική αρχή, ως της έχει το νοικοκύρεμα των οικονομικών του Δήμου και την ορθή διαχείριση των χρημάτων του Δήμου, που είναι χρήματα των δημοτών μας, δηλαδή δικά σας χρήματα.

Τέτοια φαινόμενα θράσους θα πρέπει να εκλείψουν από την κοινωνία.
Όσο για τους κυρίους τον λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή που έχω καταθέσει ήδη και έχει πάρει τον δρόμο της, ενώ έπεται και συνέχεια.

Νέο περιστατικό μαστροπείας στο Βόλο

Νέα υπόθεση μαστροπείας, διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, μετά την προσαγωγή ενός 43χρονου Αθηναίου.

Μέσω ιστοσελίδας, ο 43χρονος Αθηναίος είχε γνωστοποιήσει ότι θα βρίσκεται στο Βόλο για ραντεβού – ερωτικές συνευρέσεις για δύο ημέρες.

Χθες αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, έκλεισαν ραντεβού με τον άνδρα σε σημείο της πόλης.

Στο σημείο εμφανίστηκε ως πελάτης ένας αστυνομικός και μόλις ο 43χρονος παρέλαβε το προσημειωμένο των 50 ευρώ, ο προσήχθη.

Από την κατοχή του κατασχέθηκαν και κάποια προφυλακτικά.

Από την Αστυνομία συντάχθηκε έκθεση αρχής για περί εκδιδομένων προσώπων, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία για μαστροπεία κατά του αγνώστου – διαχειριστή της ιστοσελίδας.

Ο 43χρονος δεν συνελήφθη κι αφέθηκε ελεύθερος, καθώς η κατηγορία περί εκδιδομένων προσώπων είναι πταίσμα, ενώ αναζητείται ο διαχειριστής της ιστοσελίδας.

Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

Οδηγούσαν χωρίς

Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου, συνελήφθη χθες 28χρονη στην Αγ. Παρασκευή καθώς κατελήφθη να οδηγεί δίκυκλο, στερούμενη ς ικανότητας οδήγησης, ενώ από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθη 58χρονος στον περιφερειακό να οδηγεί δίκυκλο, επίσης, στερούμενος διπλώματος.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση