Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Για διατάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη ιδιοκτήτης ψητοπωλείου
Για διατάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη ιδιοκτήτης ψητοπωλείου

Για διατάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη ιδιοκτήτης ψητοπωλείου

ι διτάραξη κοινής ησυχίας συνελήφθη 39χρονος ιδιοκτήτης ψητοπωλείου,   σήμερα τα ξημερώματα από αστυνομικούς του .

Ο 39χρονος  λίγο πριν τις 2.00 τα ξημερώματα αναπαρήγαγε  μουσική στο κατάστημά του από ηλεκτρονικό υπολογιστή με ενισχυτή και ηχεία, με ανοιχτές πόρτες,  διαταράσσοντας την κοινή ησυχία.

 

Σύλληψη τριών ανήλικων για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγ  

Συνελήφθησαν, χθες (21-05-) το βράδυ στο Βόλο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βόλου, τρεις ανήλικοι, δύο Βολιώτες, 14 και 17 ετών  και ένας 13χρονος, υπήκοος ς, , για επικίνδυνες παρεμβάσεις στην οδική συγ.

Ειδικότερα, οι ανήλικοι εισήλθαν τρέχοντας στο οδόστρωμα, περνώντας με πρόθεση, μπροστά και σε πάρα πολύ κοντινή απόσταση από διερχόμενο Ι.Χ. επιβατικό , διαταράσσοντας την ασφάλεια της συγκοινωνίας και θέτοντας σε κίνδυνο τους χρήστες του οδικού δικτύου και τους εαυτούς τους.

Επιπλέον, συνελήφθησαν ο 63χρονος πατέρας του 17χρονου και ο 56χρονος πατέρας του 14χρονου,  καθώς και η 36χρονη Ρου μητέρα του 13χρονου για το αδίκημα της παραμέλησης της εποπτείας ανηλίκου.

Οι ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι κατόπιν προφορικής εντολής του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ οι πατέρες και η μητέρα θα οδηγηθούν αρμοδίως.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση