Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Γεωργιανή οικιακή βοηθός έκλεψε ηλικιωμένη
Γεωργιανή οικιακή βοηθός έκλεψε ηλικιωμένη

Γεωργιανή οικιακή βοηθός έκλεψε ηλικιωμένη


Για κλοπή χρηματικού ποσού συνελήφθη 31χρονη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μετά από μήνυση που κατέθεσε σε βάρος της 71χρονη .
Η  νεαρή αλλοδαπή εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της ς και χθες που η Γεωργιανή βρίσκονταν στο σπίτι  κι έκανε διάφορες δουλειές, η διαπίστωσε ότι της είχε κλέψει 150 ευρώ.
Κατήγγειλε το συμβάν στην Αστυνομία, κατέθεσε μήνυση και η 31χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος της θα εφαρμοστεί το μέτρο της διοικητικής απέλασης. Ωστόσο συνελήφθη και η ηλικιωμένη για απασχόληση μη νόμιμης αλλοδαπής.
 Μεθυσμένος  έβρισε αστυνομικούς
Εν τω μεταξύ, για εξύβριση, απείθεια κι αντίσταση κατά της Αρχής, συνελήφθη 42χρονος από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ.
Ο 42χρονος     και σε ψυχική υπερδιέγερση, πλησίασε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, οι οποίοι εκείνη την έκαναν αστυνομικό έλεγχο σε άλλο άτομο και άρχιζε να τους βρίζει, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο συμβάν.
Ακολούθησε λεκτική αντιπαράθεση, ενώ ο 42χρονος αρνήθηκε να επιδείξει τα στοιχεία του στους αστυνομικούς και συνελήφθη.
Διεθνές ένταλμα σύλληψης αλλοδαπού στον
Διεθνές ένταλμα σύλληψης εκκρεμούσε σε βάρος 45χρονου αλλοδαπού υπηκόου Fyrom, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε διεθνές ένταλμα σύλληψης της για παράνομων μεταναστών.
Τέλος, από αστυνομικούς τηςε ΟΠΚΕ, συνελήφθη χθες στην Αγριά 44χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων εγγράφων και σε βάρος του θα κινηθεί διαδικασία διοικητικής απέλασης.
"Αλιεύοντας" την είδηση