Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φθορές σε βαν τοπικού τηλεοπτικού σταθμού
Φθορές σε βαν τοπικού τηλεοπτικού σταθμού

Φθορές σε βαν τοπικού τηλεοπτικού σταθμού

Στον εντοπισμό των δραστών ή του δράστη που προκάλεσαν φθορές σπάζοντας όλα τα τζάμια από το βαν  εξωτερικών μεταδόσεων τοπικού τηλεοπτικού σταθμού  έχουν επιδοθεί άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Συγκεκριμένα έσπασαν όλα τα τζάμια του οχήματος, εκτός του παμπρίζ, ενώ το συμβάν έγινε αντιληπτό σήμερα το πρωί από τον ιδιοκτήτη του τηλεοπτικού σταθμού, ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.

 : «Μηδενική ανοχή στη βία και τα κηρύγματα μίσους»

Με αφορμή την σε όχημα  μονάδας εξωτερικών μεταδόσεων  τηλεοπτικού σταθμού , από την παράταξη « – Πάμε Μπροστά» εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Σύμφωνα με τη δική μας σταθερή και διαχρονική αντίληψη, η καταδίκη της βίας, απ' όπου κι αν προέρχεται, είναι απόλυτη, χωρίς υποσημειώσεις. Με αυτή την αντίληψη, καταδικάζουμε απερίφραστα την σε όχημα μονάδας εξωτερικών μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού ΑΣΤΡΑ και καλούμε τις αρμόδιες αρχές να εντοπίσουν και να τιμωρήσουν τους δράστες.

Η παράταξή μας  καταδικάζει, επίσης, τη λεκτική βία, τη ρητορική του μίσους και τον διχαστικό λόγο, που τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει στοιχείο της τοπικής μας καθημερινότητας και βρίσκουν φιλόξενο βήμα έκφρασης σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προφανώς και πρόκειται για διαφορετικής βαρύτητας πράγματα, αλλά όλα ξεκινάνε από τη βαθιά περιφρόνηση της δημοκρατίας.

Καλούμε τους συμπολίτες μας, κάθε λογικό και δημοκρατικό πολίτη, να υψώσουμε ένα τείχος απέναντι στη χρήση βίας και το ανεξέλεγκτο μίσος. Μηδενική ανοχή στη βία και τα κηρύγματα μίσους!»

Καταδικάζει η  “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ”
Με αφορμή την επίθεση σε όχημα  μονάδας εξωτερικών μεταδόσεων τηλεοπτικού σταθμού , από την παράταξη “ΔΥΑΜΗ ΒΟΛΟΥ” τονίζεται: “Καταδικάζουμε ως παράταξη όσους επιχειρούν με τέτοιες ενέργειες να τρομοκρατήσουν και εν τέλει φιμώσουν την ελεύθερη φωνή (γνώμη) στο  περιφερειακό τηλεοπτικό τοπίο.”

 

 

Η ΕΣΗΕΘΣΤΕ-Ε για την επίθεση σε όχημα του τηλεοπτικού σταθμού 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Συντακτών Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, εκφράζει τον αποτροπιασμό του, για την επίθεση από αγνώστους κατά του αυτοκινήτου εξωτερικών μεταδόσεων του τηλεοπτικού σταθμού.

Η παραμένει αταλάντευτη στις βασικές της αρχές, ότι από την πόλη του Βόλου πρέπει να εκλείψει κάθε μορφή βίας, αλλά και κάθε ρητορική μίσους που οδηγεί σε αυτές, από όποια πλευρά και αν προέρχεται.

Σε μια δημοκρατική πόλη όπως ο , τέτοιες απαράδεκτες και καταδικαστέες ενέργειες δεν έχουν καμία απολύτως θέση.

 

 Βρίσκονταν παράνομα στη χ

Ένας 33χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Αλμυρού.
Σε αστυνομικό έλεγχο εντοπίστηκε ο 33χρονος να στερείται νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων και να βρίσκεται παράνομα στη χ.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση