Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φθορές και κλοπή στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων
Φθορές και κλοπή στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

Φθορές και κλοπή στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες στο Ίδρυμα Αγωγής Ανηλίκων, όταν 16χρονος τρόφιμος διαπληκτίστηκε με άλλον τρόφιμο του Ιδρύματος και στη συνέχεια εξύβρισε υπάλληλο του Ιδρύματος προκαλώντας παράλληλα .

Από τις ζημιέςδιακόπηκε προσωρινά το ρεύμα στο Ίδρυμα με αποτέλεσμα κάποιοι τρόφιμοι του Ιδρύματος να αφαιρέσουν τρόφιμα που βρίσκονταν αποθηκευμένα.

Ζημιές στο κρατητήριο προκάλεσε μεθυσμένος

ια του ΚΟΚ και πρόκληση φθορών συνελήφθη 47χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου.

Ο 47χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς καθώς εντοπίστηκε να οδηγεί δίκυκλη μοτοσικλέτα υπό την επήρεια ς και σε έλεγχο αλκοτέστ που υποβλήθηκε εντοπίστηκε συγκέντρωση αλκοόλ στο αίμα του 0,63mg/dL.

Ο 47χρονος οδηγήθηκε στο κρατητήριο του Α.Τ. όπου εκεί έσπασε μεταλλικό σωλήνα του καλοριφέρ προκαλώντας στο παράθυρο.

Επιπλέον από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου συνελήφθη 54χρονος Αλβανός καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε κατα με φυλάκισης δύο μηνών για εξύβριση.

Τροχαίο ατύχημα κοντά στην έξοδο του λιμανιού

Τροχαίο ατύχημα, σημειώθηκε χθες το μεσημέρι, εντός της χερσαίας ζώνης του λιμανιού του Βόλου,πλησίον της εξόδου του επιβατικού λιμένα.

Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 41χρονος συγκρούστηκε με δίκυκλο που οδηγούσε . Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ο δικυκλιστής ο οποίος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Βόλου για παροχή πρώτων βοηθειών.

Προανάκριση διενεργείται από το .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση