Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φρικτή θανάτωση σκύλου στον Αλμυρό
Φρικτή θανάτωση σκύλου στον Αλμυρό

Φρικτή θανάτωση σκύλου στον Αλμυρό

Περίπτωση βασανισμού και θανάτωσης σκύλου που έλαβε χ χθες στον Αλμυρό εξιχνιάστηκε από το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού της και συνελήφθη σήμερα (10-06-2016) το πρωί στην πόλη, από αστυνομικούς ένας 69χρονος, ως δράστης.

Ειδικότερα, χθες (09-06-2016) το βράδυ, υποβλήθηκε σχετική καταγγελία στις αστυνομικές Αρχές, σύμφωνα με την οποία άγνωστος δράστης βασάνιζε σκύλο, σέρνοντάς τον στο δρόμο με Ι.Χ. φορτηγό , με τη θανάτωσή του.

Από την πρόοδο της αστυνομικής ς εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη μετά από άμεση κινητο των αστυνομικών.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Επισημαίνεται ότι ο βασανισμός, η κακο και η βάναυση μεταχείριση οποιουδήποτε ζώου, αλλά και η αναίτια θανάτωσή του, είναι πράξεις άδικες που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος, τιμωρούνται δε με φυλάκιση ή/και χρηματική .

Η Ελληνική Αστυνομία, στο πλαίσιο της ευαισθησίας και της υποχρέωσης για την εξάλειψη τέτοιων περιστατικών, προτρέπει τους πολίτες να ενημερώνουν τις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές για αν περιστατικά.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση