Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φραστική βία στην σύντροφό του στον Αγ. Βλάσιο
Φραστική βία στην σύντροφό του στον Αγ. Βλάσιο

Φραστική βία στην σύντροφό του στον Αγ. Βλάσιο

Για ενδοοικογενειακή βία συνελήφθη 35χρονος από αστυνομικούς του Α.Τ..Πηλίου που κατηγορείται ότι επιτέθηκε λεκτικά στην 36χρονη σύντροφό του και την ακινητοποίησε με σωματική βία.
Το περιστατικό έγινε στον Αγ. Βλάσιο και η γυναίκα το κατήγγειλε στην Αστυνομία κι ο 35χρονος συνελήφθη.
Επίσης, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, συνελήφθη τα ξημερώματα 30χρονος Αλβανός, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ, συνελήφθη λίγο μετά τη  1.30 τα ξημερώματα 23χρονος, καθώς κατελήφθη να κατέχει μία μικρο 1,24 γρ.
Συνελήφθη για παρεμπόριο ανήλικος
Για παράνομο , συνελήφθη , από αστυνομικούς του .
O νεαρός κατελήφθη να διαθέτει προς πώληση 11 υαλοκαθαριστήρες και 46 γλάστρες με καλλωπιστικά φυτά.
Τα προϊόντα κατασχέθηκαν, ενώ σε βάρος του , επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο ύψους 200 .
Eπίσης από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ, συνελήφθη στη Ν.Ιωνία 32χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εννέα υπνοστεντόν και 11 Vulbegal, ενώ από αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας, προσήχθη 18χρονος να επαιτεί στην πόλη του Βόλου.
Τέλος, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ρ.Φεραίου, συνελήφθησαν στο Βελεστίνο δύο Αλβανοί ηλικίας 35 και 28 ετών, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων, ενώ σε βάρος του 28χρονου, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου ς με χρηματική ποινή 1.500ευρώ για του Νόμου περί αλλοδαπών.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση