Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτισσα στο Βόλο
Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτισσα στο Βόλο

Φορτηγό παρέσυρε ποδηλάτισσα στο Βόλο

Σήμερα το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς του Τ.Τ. Βόλου, συνελήφθη 59χρονος, καθόσον οδηγώντας ΔΧΦ κινούμενος επί της Περιφερειακής Οδού (στο ύψος της οδού Ιωλκού-ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγριά), συγκρούστηκε με ποδήλατο οδηγούμενο από 57χρονη και κινούμενο επί της ίδιας με ως άνω οδό, με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό της 57χρονης και τις υλικές αμφότερων οχημάτων.

Προανάκριση ενεργείται από το Τ.Τ. Βόλου.

Συλλήψεις στην Σκιάθο

Επίσης τις πρωινές ώρες σήμερα (10/09/2022), στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Α.Τ Σκιάθου, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ 41 & 22 ετών, καθόσον επιχείρησαν να ταξιδέψουν από τον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» με προορισμό την Βιέννη Αυστρίας, κάνοντας χρήση ο μεν 41χρονος Διαβατήριου & Άδειας Διαμονής, τα οποία είχαν εκδοθεί από τις Ελληνικές Αρχές και τα οποία ανήκουν σε έτερο άτομο, η δε 22χρονη κάνοντας χρήση Διαβατηρίου το οποίο είχε εκδοθεί από Γαλλικές Αρχές, το οποίο ανευρέθη καταχωρημένο ως απολεσθέν/κλεμμένο.

Επιπλέον σήμερα το πρωί στη Σκιάθο, από αστυνομικούς του Α.Τ. Σκιάθου, συνελήφθη αλλοδαπή υπήκοος ΚΑΜΕΡΟΥΝ 37 ετών, καθόσον επιχείρησε να ταξιδέψει από τον Διεθνή Αερολιμένα Σκιάθου «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» με προορισμό το Γαλλίας, κάνοντας χρήση Διαβατηρίου Βέλγικων Αρχών, το οποίο άνηκε σε έτερο άτομο και ανευρέθη καταχωρημένο ως απολεσθέν/κλεμμένο.

Τέλος το πρωί συνελήφθη 42χρονος , καθόσον οδηγώντας δίκυκλη μοτ/τα κινούμενος στο 2ο χλμ της Επαρχιακής Οδού Σκιάθου-Καλυβίων, με κατεύθυνση προς Καλύβια, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό του, ενώ σε διενεργούμενο έλεγχο μέθης με ηλεκτρονική συσκευή αλκοολομέτρησης, διαπιστώθηκε να ευρίσκεται υπό την επήρεια οινοπνεύματος σε ποσοστό 0,35 mg/lt κατά την 1η μέτρηση & 1,12 mg/lt κατά την 2η μέτρηση.

Προανάκριση για τα τρία περιστατικά ενεργείται από το Α.Τ. Σκιάθου.

1. Απογευματινές ώρες της 10/09/2022, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, συνελήφθησαν δύο (2) Ημεδαποί 23 & 47 ετών, καθόσον μετέβησαν από κοινού με ΙΧΦ ιδιοκτησίας του 23χρονου, και αφαίρεσαν σίδερα & μεταλλικά αντικείμενα ιδιοκτησίας Ημεδαπού 52 ετών, ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, συγκρούστηκαν με το του ως άνω ιδιοκτήτη, προξενώντας στο εμπρόσθιο μέρος αυτού. Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ Αλμυρού.

Έκλεψαν μεταλλικά αντικείμενα

Κατά τις απογευματινές ώρες της 10/09/2022, στην ευρύτερη περιοχή του Αλμυρού, από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ Μαγνησίας, συνελήφθησαν δύο Έλληνες 23 & 47 ετών, καθόσον μετέβησαν από κοινού με ΙΧΦ ιδιοκτησίας του 23χρονου και αφαίρεσαν σίδερα & μεταλλικά αντικείμενα ιδιοκτησίας 52χρονου Αλμυριώτη , ενώ όταν έγιναν αντιληπτοί στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, συγκρούστηκαν με το του ιδιοκτήτη, προξενώντας στο εμπρόσθιο μέρος αυτού.
Προανάκριση ενεργείται από το Α.Τ. Αλμυρού.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση