Βρίσκεστε εδώ:  / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ / ΣΠΟΡ / Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου  από αστυνομικούς για την ενίσχυση ιδρύματος στο Βόλο
Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου  από αστυνομικούς για την ενίσχυση ιδρύματος στο Βόλο

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου  από αστυνομικούς για την ενίσχυση ιδρύματος στο Βόλο

Φιλανθρωπικός αγώνας ποδοσφαίρου  πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη , από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Μαγνησίας και Καρδίτσας για την ενίσχυση του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο.

Αναλυτικότερα, στον αγώνα που διεξήχθη χθες (28.12.2016) το μεσημέρι στο Εθνικό πήραν μέρος οι ομάδες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας και Καρδίτσας.

Στόχος της διοργάνωσης ήταν η ειδών πρώτης ανάγκης (τροφίμων, φαρμάκων, ρούχων, κ.λπ.) από το προσωπικό της Ελληνικής Αστυνομίας και όσους παρακολούθησαν τον αγώνα, προκειμένου να προσφερθούν στο ίδρυμα «Άσπρες Πεταλούδες».

Στο γήπεδο παραβρέθηκαν ο διευθυντής Αστυνομίας Μαγνησίας, ταξίαρχος , ο πρόεδρος του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες» Αθανάσιος Μπακαλιάνος, οι πρόεδροι των τοπικών διοικήσεων Μαγνησίας και Καρδίτσας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (I.P.A.), αστυνομικό προσωπικό με τις οικογένειές τους και .

Μετά το πέρας του αγώνα συγκεντρώθηκαν , τα οποία παραδόθηκαν στον πρόεδρο του ιδρύματος «Άσπρες Πεταλούδες», ο οποίος απένειμε τιμητικές πλακέτες στις Διευθύνσεις Αστυνομίας, που συμμετείχαν στον αγώνα και εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες και ευχές για την ευγενική αυτή προσφορά.

Σημειώνεται ότι η Ελληνική Αστυνομία, παράλληλα με την κύρια της στην πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, στέκεται αρωγός σε οποιαδήποτε πρωτοβουλία ενίσχυσης έργου και δράσεων συλλόγων, ιδρυμάτων και ευπαθών κοινωνικών ομάδων, τόσο κατά την περίοδο εορταστικών γεγονότων όσο και καθημερινά.

2 3-1

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Nέα βλάβη του "Ερατώ" στο λιμάνι του Βόλου #υδροπτέρυγοΕρατώ - https://t.co/RL97T60i0Y -

  • #φωτιά σε παράγκα στο Αλιβέρι #φωτιά - https://t.co/LiAaX7fSka -

  • Διαπλάτυνση δρόμου #Βένετο-Κουλούρι από την Περιφέρεια Θεσσαλίας #Βένετο #ΒένετοΚουλούρι - https://t.co/S6svdfXr7J -

"Αλιεύοντας" την είδηση