Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φιλανθρωπικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας
Φιλανθρωπικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Φιλανθρωπικές δράσεις της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας

Στο πλίσιο των εορτών του

 

Από το προσωπικό των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας εν όψει των εορτών του , πραγματοποιήθηκε εθελοντική ειδών, με σκοπό την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού Οργανισμού Ειδικής Μέριμνας & Προστασίας Μητέρας και Παιδιού ¨Κιβωτός του Κόσμου¨.

Στο πλαίσιο αυτό, την (05-04-2018) αντιπροσωπείες αστυνομικών των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, επισκέφθηκαν τη δομή της ¨Κιβωτού του Κόσμου¨ στο Μαγνησίας, όπου προσέφεραν φάρμακα και δωρο που είχαν συγκεντρωθεί για τα που φιλοξενούνται στους χώρους της.

Τα προαναφερόμενα είδη παρέδωσαν εκ μέρους του προσωπικού σε εκπρόσωπο της δομής ο Β΄ Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, Αστυνομικός Διευθυντής Μιλτιάδης ΑΛΕΞΑΚΗΣ, καθώς και ο Διευθυντής της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας , Αστυνομικός Υποδιευθυντής εώργιος ΝΤΙΖΕΣ.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία έχει ως στόχο την κάλυψη των ουσιαστικών αναγκών του οργανισμού, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί συμβολική χειρονομία αλληλεγγύης, συάστασης και αναγνώρισης της προσφοράς και του έργου του προς τους συνανθρώπους μας.

 

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση