Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Φίδια σουλατσάριζαν σε δημοτικό σχολείο και σε κιόσκι
Φίδια σουλατσάριζαν σε δημοτικό σχολείο και σε κιόσκι

Φίδια σουλατσάριζαν σε δημοτικό σχολείο και σε κιόσκι

Φίδι σουλτσάριζαν σε δημοτικό σχολείο και σε κιόσκι στο  Βόλο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βόλου δέχθηκε σήμερα το πρωί και νωρίς το απόγευμα.
Στην πρώτη περίπτωση, γύρω στις 10.00 το πρωί η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Βόλου, για φίδι που εθεάθη στον αύλειο χώρο του σχολείο.

Οι πυροσβέστες πήγαν στο σχολείο έψαξαν την αυλή χωρίς να εντοπίσουν κάτι.

Στη δεύτερη περίπτωση η Πυροσβεστική δέχθηκε κλήση λίγο μετά τις 4.00 το απόγευμα, για φίδι σε κιόσκι στην περιοχή της ς.

Και σε αυτή την περίπτωση, οι πυροσβέστες ερεύνησαν τον χώρο, χωρίς ωστόσο να εντοπίσουν το φίδι που προκάλεσε την αναστάτωση.

Είχε καταδικαστεί για πρόκληση σωματικών βλαβών

εκκρεμούσε σε βάρος 54χρονου που συνελήφθη σήμερα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.

Σε βάρος του συλληφθέντα, εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου με ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έξι μηνών για σωματική βλάβη κατά συρροή.

Επίσης από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας και του Α.Τ. Ρ.Φεραίου συνελήφθησαν σε Βόλο και Βελεστίνο δύο ηλικίας 42 και 32 αντίστοιχα, καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος τους θα κινηθεί .

Θείος κι ανιψιός έκλεψαν φορτηγό 
Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, φορτηγού ιδιοκτησίας 35χρονου κατοίκου Διμηνίου, που είχε δηλωθεί 26 Ιανουαρίου στην Αστυνομία.
Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν ένας 21χρονος κι ένας 40χρονος (ανιψιός και θείος), κάτοικοι , ενώ στην κλοπή εμπλέκεται ακόμη ένα άγνωστο άτομο.
Oι δράστες είχαν αφαιρέσει το φορτηγό αγροτικών προϊόντων από εμπορική αγορά του Βόλου, ενώ χρησιμοποίησαν δικό τους Ι.Χ.Ε. όχημα σαν προπομπό για να διαφύγουν.
Υπό το φόβο ότι έχουν γίνει αντιληπτοί, το φορτηγό το είχαν εγκαταλείψει μέσα Φεβρουαρίου στο 21ο χλμ Βόλου – ς, όπου είχε βρεθεί από αστυνομικούς του Α.Τ. Κιλελέρ
Μετά από αξιοποίηση βιντεοσκοπικού υλικού και στα πλαίσιο ερευνών σε Κοζάνη και Τύρναβο.
Στο πλαίσιο αξιοποίησης στοιχείων, ταυτοποιήθηκαν οι δύο δράστες, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα.
Τροχαίο στα Πευκάκια
Τροχαίο προκλήθηκε γύρω στις 5.30 το απόγευμα στα Πευκάκια, στο ύψος γνωστού νυχτερινού κέντρου.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τροχαίο ενεπλάκησαν δύο .
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τους επιβαίνοντες που φέρουν ελαφρά τραύματα.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση