Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε ληστεία ηλικιωμένης στα Φάρσαλα
Εξιχνιάστηκε ληστεία ηλικιωμένης στα Φάρσαλα

Εξιχνιάστηκε ληστεία ηλικιωμένης στα Φάρσαλα

Εξιχνιάστηκε μετά πό μεθοδική κι εμπεριστατωμένη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ληστεία σε βάρος ς που είχε διαπραχθεί τον Ιανουάριο του .

Για την υπόθεση αυτή, συνελήφθησαν ως χθες (10-03-2017) το απόγευμα στη Λάρισα, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, δύο ημεδαποί, ηλικίας 26 και 38 ετών, δυνάμει ενταλμάτων ς του Ανακριτή Λάρισας.

Επιπρόσθετα, ταυτοποιήθηκε ακόμη ένας συνεργός τους, ημεδαπός, ηλικίας 40 ετών, ο οποίος είναι έγκλειστος σε Κατάστημα Κράτησης της χώρας για το αμα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Ειδικότερα, την (19-01-) τις πρώτες πρωινές ώρες σε χωριό των Φαρσάλων, οι τρεις δράστες μαζί με ακόμη έναν άγνωστο συνεργό τους, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισήλθαν σε οικία 88χρονης ημεδαπής και αφού την ακινητοποίησαν με τη χρήση ς, αφαίρεσαν από το εσωτερικό της οικίας κοσμήματα και χρηματικό ποσό.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας προκειμένου να εντοπιστεί ο άγνωστος συνεργός των δραστών, καθώς και να διερευνηθεί η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις αδικημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση