Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε κλοπή τσάντας
Εξιχνιάστηκε κλοπή τσάντας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τσάντας

Kλοπή τσάντας εξιχνιάστηκε  από το Α.Τ Ρ. Φεραίου και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος δύο Βουλγάρων ενός 54χρονου και μίας 27χρονης.
Χθες δήλωσε στη Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, την κλοπή της τσάντας της, η οποία περιείχε προσωπικά αντικείμενα μεταξύ των οποίων και το δίπλωμα οδήγησης.
Σε αστυνομικό έλεγχο που έκαναν οι του Α.Τ. Ρ. Φεραίου στους δύο Βούλγαρους βρέθηκε και κατασχέθηκε το προαναφερθέν δίπλωμα το οποίο κατασχέθηκε κι αποδόθηκε στην νόμιμη κάτοχο.
Πουλούσε CDs – DVDs  και ομπρέλες
ια παράβαση των νομοθεσιών αποδοχής και διάθεσης προϊόντων κλοπής, περί πνευματικής ιδιοκτησίας και παράνομου υπαίθριου εμπορίου, συνελήφθη 38χρονος Νιγηριανός από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου.
Στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 88 CDs, 111 DVDs, καθώς και τέσσερις ομπρέλες.
Καταδικαστική για κλοπή
Καταδικαστική εκκρεμούσε σε βάρος 35χρονου που συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου. Η κατα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου  είχε φυλάκισης πέντε μηνών για παράβαση του υ 372 του ΠΚ για κλοπή.
Τέλος από αστυνομικούς του Α.Τ. Β.Πηλίου συνελήφθη 21χρονος Αλβανός καθώς στερούνταν νομίμων ταξιδιωτικών εγγράφων και σε βάρος του κινήθηκε διαδικασία διοικητικής ς.
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση