Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Τύρναβο
Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Τύρναβο

Εξιχνιάστηκε κλοπή στον Τύρναβο

Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ς εξιχνιάστηκε μία και συνελήφθη ως δράστης, χθες (22-10-) το απόγευμα στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας ς, ένας 44χρονος Έλληνας.

Κατά το χρονικό διάστημα (20/21-10-) στην ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου, ο 44χρονος διέρρηξε αποθήκη, ιδιοκτησίας 36χρονου και αφαίρεσε από το εσωτερικό ένα αγροτικό μηχάνημα κοπής χόρτων, ένα μηχάνημα κλαδέματος, μία μπαταρία γεωργικού ελκυστήρα και (500) λίτρα πετρελαίου.

Το προαναφερόμενο μηχάνημα κοπής χόρτων βρέθηκε, κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο του, ενώ, επιπλέον, στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το προανακριτικό έργο διεξάγει το .

Λήστεψαν ηλικιωμένο τσοπάνη

Εν τω μεταξύ από το εξιχνιάστηκε περίπτωση ς σε βάρος ηλικιωμένου στον Τύρναβο Λάρισας.

Συνελήφθησαν, χθες (22-10-2016) το μεσημέρι στον Τύρναβο, από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας, σε συν με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Λάρισας και της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, δύο ανήλικοι Έλληνες.

Ειδικότερα, προχθές (21-10-2016) το απόγευμα στον Τύρναβο, οι δύο συλληφθέντες, από κοινού με 19χρονο ημεδαπό συνεργό τους απέσπασαν από 82χρονο δύο αμνοερίφια, χτυπώντας τον στο με ξύλινη ράβδο και τραυματίζοντάς τον ελαφρά.

Ύστερα από επισταμένες έρευνες των αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν οι δύο ανήλικοι, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.

Το προανακριτικό έργο διεξάγει το Αστυνομικό Τμήμα Τυρνάβου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση